Fakturaservice

Trenger du hjelp med fakturering? Vi produserer og sender ut faktura for deg.

Vi håndterer hele fakturaprosessen

 - fra ordre til betaling

 

Visma sender ut faktura med avtalt layout, frekvens og format, basert på data fra ditt økonomi- eller kundeoppfølgingssystem. 

Betalingsoppfølging og inkasso er en del av tjenesten, og vi sender betalingspåminnelser og følger opp alle fakturaer til
de er betalt. Gode webløsninger gir deg oversikt og status på fakturaene dine, og gir deg tilgang på et bredt utvalg av rapporter.

Vår fakturaservice inkluderer:  

  • Automatisert filmottak
  • Fakturaproduksjon og -distribusjon (postal, e-post, e-faktura, EHF og avtalegiro)
  • Reskontroservice
  • Fakturahotell
  • Returhåndtering

 

La Visma ta seg av betalingsoppfølgingen, så du kan fokusere på din kjernevirksomhet.

 

Bedre kostnadskontroll, cash flow og oversikt 

Phonect er et telekomselskap med over 500 000 fakturaer i året. Bedriften har siden 2008 outsourcet håndtering av faktura, inkasso og reskontro til Visma. I videoen under forteller Hans Petter Asplin, CFO i Phonect, om sin kundeopplevelse så langt.

 

Er din bedrift interessert i å vite mer om våre tjenester?

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.
JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

 

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.