Fakturaservice

Trenger du hjelp med fakturering? Vi produserer og sender ut faktura for deg.

Vi håndterer hele fakturaprosessen

 - fra bestilling til betaling fra kunde

Visma Collectors henter ut ordregrunnlaget fra din bedrifts økonomisystem (ERP) eller kundeoppfølgingssystem (CRM) og sender ut faktura med avtalt layout, frekvens og format. Vi har ansvaret frem til pengene er på konto. 

 

Vår fakturaservice inkluderer:  

  • Automatiser filmottak
  • Fakturaproduksjon
  • Fakturadistribusjon (postal, e-post, e-faktura, EHF og avtalegiro)
  • Reskontroservice
  • Fakturahotell
  • Returhåndtering

Bedre kostnadskontroll, cash flow og oversikt 

Phonect er et telekomselskap med over 500 000 fakturaer i året. Bedriften har siden 2008 outsourcet håndtering av faktura, inkasso og reskontro til Visma. I videoen under forteller Hans Petter Asplin, CFO i Phonect, om sin kundeopplevelse så langt.

 

Purring og inkasso en del av tjenesten

Vi følger opp alle fakturaer fra automatiske purringer via inkassovarsel til og med rettslig inkasso hvis nødvendig. Vår webportal gir deg og din bedrift innsyn og tilgang til en mengde rapporter som alle er oppdatert i sanntid (24/7/365).

  • Utlandsinkasso og langtidsovervåkning
  • Onlinetilgang for å følge alle sakene
  • Fast kundebehandler som kjenner din bedrift

Våre saksbehandlerne har lang erfaring med inkasso, og de fleste har personlig bevilling. Dette sikrer god kvalitet i innfordringsarbeidet. Les mer om våre purre­- og inkassotjenester.

Er din bedrift interessert i å vite mer om våre tjenester?

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

 

Kontakt oss

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.