Effektiv faktureringsprosess

Gratis frokostseminar i Oslo 6. desember

Velkommen til frokost med faktureringsprosessen på menyen

Mange bedrifter bruker mye tid på fakturahåndtering: sende, motta, purre og godkjenne fakturaer, og punching av tall, kid- og kontonumre. Vår helt ferske undersøkelse “Digital Index 2018”  viser at  56 % av norske bedrifter jobber manuelt med fakturaprosessen. Dette på tross av at det aldri har vært enklere å erstatte rutinepregede manuelle prosesser med gode digitale løsninger.

Frokostseminaret passer for dere som har Visma Business eller Visma Global og som ønsker å jobbe mer effektivt med systemene.

Meld deg på seminaret i dag og ta det første steget mot en mer digital arbeidshverdag!

Møt Janne Olstad fra Hauge Elektro på julefrokosten. Hun vil fortelle mer om hvilke gevinster elektrofirmaet har hatt av å digitalisere hele fakturaprosessen, og hvordan arbeidshverdagen til Janne og de andre har blitt både betraktelig mer effektiv og meningsfylt.

Agenda:

  • Hvilken effekt og gevinst kan du forvente ved å digitalisere fakturaprosessen?

  • Møt Janne Olstad fra Hauge Elektro som forteller om hvordan de har automatisert fakturaprosessen.
  • En mer digital arbeidshverdag: hvordan blir den for de ansatte i bedriften?

  • Hvordan kan du enkelt komme i gang med å digitalisere bedriften din ved hjelp av eksisterende funksjonalitet i ditt Visma-system?
David Aarstein

David Aarstein

Business Development Manager
Stian Estil

Stian Estil

Product Director

Velkommen til frokostseminar

Seminaret holdes i Visma sine lokaler på Skøyen.
Adressen er Karenslyst Allè 56, 0277 Oslo.


Varighet er fra 08.30 til 10.00 og deltakelse er gratis. 
Meld deg på via skjemaet under.

Vi gleder oss til å se deg!

Fyll ut skjema og meld deg på

Vi trenger ditt samtykke.

Om Visma Software:

Visma Software tilbyr komplette løsninger for økonomistyring/regnskap, salgsstøtte, CRM, innkjøp/logistikk, lønn/personell og prosjektstyring. Vi forbedrer og utvikler stadig våre nettbaserte løsninger slik at våre kunder skal være effektive og rustet for fremtiden.

Visma er med sine 400 000 kunder i Nord-Europa en ledende leverandør av programvare innen økonomi og administrasjon. Vårt fokus er å effektivisere virksomheter - det handler om å jobbe på en ny og smartere måte. Visma jobber med virksomheter i alle bransjer, store og små, i både privat og offentlig sektor.

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.