Effektiv faktureringsprosess

Gratis frokostseminar i Oslo, onsdag 11. desember kl 09.00.

Meld deg på nå

Velkommen til frokost med faktureringsprosessen på menyen

Mange bedrifter bruker mye tid på fakturahåndtering: sende, motta, purre og godkjenne fakturaer, og punching av tall, kid- og kontonumre. Ditt økonomisystem gir deg muligheten til å automatisere hele arbeidsflyten knyttet til både inngående og utgående faktura. Fra fakturamottak til betaling - og fra fakturering til innbetaling. Vi viser deg hvordan du enkelt tar det første steget mot en mer digital arbeidshverdag!

Frokostseminaret passer for deg som har Visma Business eller Visma Global og som ønsker å jobbe mer effektivt med systemene.

Velkommen!


Agenda:

  • Hvilken effekt og gevinst kan du forvente ved å digitalisere fakturaprosessen?
  • Hvordan kan du enkelt komme i gang med å digitalisere bedriften din ved hjelp av eksisterende funksjonalitet i ditt Visma-system?
Foredragsholder Jan-Egil

Jan-Egil Ragnhildstveit

Head of Commercial
Visma Financial Solutions AS
Foredragsholder Gry

Gry Lømo Eriksen

Partner Sales Manager

Velkommen til frokostseminar

Seminaret holdes hos Visma Software AS på skøyen.
Adressen er Karenslyst Allé 56, 0277 Oslo.


Varighet er fra 09.00 til 10.00 og deltakelse er gratis. 
Meld deg på via skjemaet under.

Vi gleder oss til å se deg!

Fyll ut skjema og meld deg på

Not implemented

This item cannot be rendered yet. (WebinarSelectListBlock)
Vi trenger ditt samtykke.

Visma Software tilbyr komplette løsninger for økonomistyring/regnskap, salgsstøtte, CRM, innkjøp/logistikk, lønn/personell og prosjektstyring. Vi forbedrer og utvikler stadig våre nettbaserte løsninger slik at våre kunder skal være effektive og rustet for fremtiden.

Visma er med sine 400 000 kunder i Nord-Europa en ledende leverandør av programvare innen økonomi og administrasjon. Vårt fokus er å effektivisere virksomheter - det handler om å jobbe på en ny og smartere måte. Visma jobber med virksomheter i alle bransjer, store og små, i både privat og offentlig sektor.