VB_NXT_Variant2.png

Visma Business har vært et flaggskip i Visma siden 1990-tallet. Nå har vi tatt med oss det beste fra det gamle og flyttet det til skyen med Visma Business NXT. NXT står for neste generasjons Visma Business, skreddersydd for mellomstore og store bedrifter som trenger maks ytelse, integrasjoner og funksjoner i skyen. 

Med Visma Business NXT sikrer du at helheten henger sammen og at bedriften leverer i henhold til lover og regler, på en moderne fremadrettet plattform som gjør at bedriften har kontroll.

Både finans og logistikk med rik funksjonalitet

Inkludert oppgradering, oppdatering & it-sikkerhet

Stor grad av tilpasningsmuligheter

Integrasjonsmuligheter /åpent API

Høy ytelse, kraftig motor

Svært fleksibelt med kostnadsbærerstruktur

Brukervennlig og moderne grensesnitt

 

steinHugo.png

"Mye er det samme, så vi kjenner oss igjen og kan dermed være produktive fra første sekund. Det er deilig å slippe lang opplæring i nytt system"

- Stein Hugo Heske, COO i Addvant AS

 

Se presentasjon av Visma Business NXT

Bli kjent med Visma Business NXT, enten du vil se et 50 minutters webinar eller oversikt over funksjonaliteten.

VBNXTHovedbok1.png

 
 
 

– Vi bare knipset så var vi i gang. Overgangen er veldig smidig når du går fra Visma Business til NXT. All historikk overføres umiddelbart, det er logisk og gjenkjennbart.  

- Marit Tillerås Schie, regnskapssjef i Askim Entreprenør

 
 

Bilde Business NXT forside.jpg

For Visma Business-kunder:
Slik blir overgangen

Vi har sørget for at overgangen til nytt system skal være enklest mulig for deg som allerede bruker Visma Business. Visma Business har en rik og velprøvd datamodell. Vi har valgt å gjenbruke denne i Visma Business NXT av flere årsaker:

  1. Overgangen blir enkel. Vi flytter rett og slett alle data fra VB til VBNXT uten strukturelle endringer.
  2. Vi gjenbruker all struktur i datamodellen med tanke på gruppering av registre, bruk av kostnadsbærere, nummerserier og intervaller.
  3. Datamodellen har blitt utviklet i mange år, brukt på tusenvis av kunder, på tvers av mange industrier og bransjer, og er velprøvd og funksjonell.

I praksis gjør vi i dag en manuell flytting av dataene, i fremtiden vil dette være mer automatisert, med automatiserte flytteverktøy.

 

Smidig overgang til nytt ERP-system

Å bytte ERP-system er ikke for pyser, og det er mange steg bedriften må gjennom. Med riktig partner på laget kommer du deg enklere gjennom alle stegene.

Slik er reisen steg for steg

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.