Regnskapssystem i skyen

La oss vise deg løsningen

Regnskapssystem i skyen

Økonomi og regnskapssystem for fremoverlente virksomheter

Vår løsning for økonomi og regnskap, Visma.net Financials, er en kraftfull økonomiløsning som standardiserer og automatiserer de finansielle prosessene. Få full oversikt over regnskapet og spar tid med Visma.net som håndterer komplekse, repetitive oppgaver og transaksjoner. 

Automatisert fakturering

Automatiser faktureringsprosessen og effektiviser din drift. I tillegg til å spare kostnader muliggjør automatisk fakturering nye inntektsmulighter og en strømlinjeformet prosess. Les mer om elektronisk fakturering.

Integrasjoner

Flekisble integrasjonsmuligheter takket være et kraftfullt API. Integrer med Visma.net ISV Partner apper eller med egne systemer for enda mer effektive forretningsprosesser.

Bankintegrasjon

Både innkommende og utgående banktransaksjoner går automatisk i bakgrunnen. Du kan fokusere på å godkjenne betalinger og avvikskontroll. Les mer om automatiske banktransaksjoner.

Effektivt samarbeid

Alle i bedriften har tilgang til oppdaterte tall og status. Involver alle ansatte ved å gi de rollebasert tilgang til systemet.

Rapportering og analyse

Avanserte sanntidsrapporter gir deg dyptgående innsikt i bedriftens KPI'er. Opprett rapporter og dashboards tilpasset virksomhetens behov og utforsk data med avanserte spørringer og pivottabeller.

Tilpasset dine behov

Skreddersy arbeidsflate, funksjoner og elementer for å passe din virksomhet. Løsningen tilpasser seg endrede behov og det er enkelt å opprette egne rapporter og spørringer.

Hverdagen har blitt både morsommere og mer effektiv. Alt går mye raskere, og vi klarer å holde oss à jour daglig med bilagsføringen.

10 grunner til å velge nettbasert ERP-system

Vi trenger ditt samtykke.
Funksjonalitet i Visma.net Financials
Basic Financials
Standard Financials
Advanced Financials
 
Abonnement inkluderer (trykk for å ekspandere)
Regnskap og reskontro
 
 
 
Fakturering
 
 
 
Elektronisk inngående fakturahåndtering (EHF)
 
 
 
Elektronisk utgående fakturahåndtering (EHF)
 
 
 
Bankintegrasjon
 
 
 
Standardrapporter
 
 
 
Automatisert fakturahåndtering (EHF, PDF, post)
 
 
 
Kostnadsbærer
 
 
 
Driftsmidler
 
 
 
Konsernregnskap
 
 
 
Konsolidering
 
 
 
Repeterende fakturering
 
 
 

 

La oss vise deg løsningen.

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet og vi vil kontakte deg.

Vi trenger ditt samtykke.
X

Har din bedrift en elefant i rommet?

La oss snakke om det
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.