Økonomi og regnskapssystem for fremoverlente virksomheter

Vår løsning for økonomi og regnskap, Visma.net Financials, effektiviserer bedriften gjennom å automatisere og standardisere dine økonomiske prosesser. Spar tid og få full oversikt over regnskapet med Visma.net.

Automatisert fakturering

Med en innebygget faktureringsmotor, Visma.net AutoInvoice, håndterer du enkelt bedriftens fakturaer med mobil eller PC. Løsningen gir deg full kontroll på faktureringsprosessen og sørger for en sømløs arbeidsflyt. Les mer om elektronisk fakturering.

Integrasjoner

Visma.net har fleksible integrasjonsmuligheter som vil effektivisere dine forretningsprosesser. Våre partnere tilbyr et mangfold av integrasjoner du kan bruke, eller du kan integrere regnskapssystemet med din bedrifts egne systemer.

Bankintegrasjon

Håndter alle transaksjoner direkte i økonomisystemet. Vår løsning for bankintegrasjonen er integrert med norske banker og de fleste valutaer. Den gir full kontroll på alle transaksjoner uten å være innom nettbanken eller OCR-filer. Les mer om automatiske banktransaksjoner.

Regnskap og konsolidering

Visma.net gir bedriften helintegrert finansiell rapporterings- og analysefunksjonalitet for alle tilknyttede selskaper og datterselskaper i ett enkelt sentralisert system. På den måten eliminerer du tidkrevende og ukorrekt dataregistrering. Les mer om konsolidering.

Rapportering og analyse

Rapporteringsverktøyet i Visma.net ERP gir ledere og ansatte et nødvendig kunnskap for å ta smarte beslutninger. Med alle nøkkeltall på ett sted, har du alltid full oversikt over utvikling og status – og dermed et grunnlag for å legge gode forretningsstrategier. Les mer om rapportering.

 

Prosjektstyring

I Visma.net Financials har du fullt innsyn i prosjektenes budsjett, inntekter og kostnader. Systemet gir komplett oversikt over alle prosjektrelaterte kostnader og er integrert med hovedbok, reskontro, salgsordre, kundefordringer og lagerstyring.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
År

Velkommen til finansmodulen i Visma.net!

Van tar deg gjennom løsningen.

Start

Velkommen

En oversiktlig meny lar deg raskt navigere til de aktuelle arbeidsområdene.

Forrige
Neste
 

Smart navigering

I søkefeltet kan du enkelt gjøre søk i løsningen på menyvalg, transaksjoner/registre eller filer.

Forrige
Neste
 

Flere firmaer – både enkeltstående og i en konsernstruktur

I firmavelgeren finner du en oversikt over alle selskapene dine. Her kan du enkelt navigere mellom de forskjellige, enten de står oppført i en konsernstruktur eller helt separat fra hverandre.

Forrige
Neste
 

Support i løsningen

Med innebygd chat får du lett tilgang til direktekommunikasjon med Visma sin support.

Forrige
Neste
 

En hjelpende hånd

«Walk Me» er en innebygd veiviser som tar deg gjennom mange av de viktigste prosessene i løsningen. En hjelpende hånd for nye brukere!

Forrige
Neste
 

En hjelpende hånd

«Walk Me» guider deg steg for steg slik at du lærer deg å bruke løsningen mest mulig effektivt.

Forrige
Neste
 

Fleksibelt

Tilpass menystrukturen, innhold, navn og snarveier for å gjøre løsningen mest mulig din egen. Oppsettet kan justeres per bruker, rolle eller basert på tilgangsstyring.

Forrige
Neste
 

Brukertilpasset

Under hvert menypunkt kan du sortere eller favorisere de arbeidsområdene du vil benytte. Det gir bedre oversikt!

Forrige
Neste
 

Brukertilpasset

I alle skjermbilder/arbeidsbilder kan du definere hvilke kolonner du ønsker at skal være synlig. En enkel drag & drop lar deg bestemme rekkefølgen av dataen du ønsker å se, fjerne eller legge til feltene som skal vises.

Forrige
Neste
 

Finans

Systemet hjelper deg med områder innen regnskap og finans, som hovedbok, driftsmidler, bank, valuta, avgiftshåndtering, prosjektregnskap, reskontro, abonnement og periodisering.

Forrige
Neste
 

Automatisering

I alle arbeidsområder er det mange muligheter for å automatisere behandling av data på gitte intervaller og kriterier som du bestemmer.

Forrige
Neste
 

Fakturainnboks

Visma.net ERP automatiserer mottaket og tolking av inngående faktura, uansett format – EHF, pdf eller papir. Om fakturaen skal ut i godkjenningsflyt eller bokføres først, kan du selvfølgelig sette opp regler på.

Forrige
Neste
 

Regelstyrt for å eliminere manuelle prosesser

Sett opp regler for eksempel per leverandør og varelinjer for å effektivisere bokføringsjobben.

Forrige
Neste
 

Rapportering

Vi vet at mange er opptatt av hvilken data du kan få ut av våre tjenester. Derfor følger det med en sett med rapporter i alle arbeidsområder. Du kan også tilpasse disse eller lage dine helt egne.

Forrige
Neste
 

Forespørsler

I tillegg til klassiske rapporter kan du jobbe i dynamiske skjermbilder hvor du enkelt kan gjøre utvalg og filtrere på dine data. Det følger med et sett med forespørsler som kan tilpasses din bedrift. Alternativt kan det bygges egne forespørselsbilder for ditt bruk.

Forrige
Neste
 

Sidepanel

Få en enkel dashboard-visning med muligheter for drilldown på forespørslene dine.

Forrige
Neste
 

Sidepanel

Her har du flere muligheter for hvordan du ønsker å visualisere forespørslene dine, slik at du kan jobbe effektivt med dataen.

Forrige
Neste
 

Sidepanel

Du kan enkelt få tilgang på data helt ned på transaksjonsnivå.

Forrige
Neste
 

Integrasjoner

For at du ikke skal sitte med repetitive oppgaver, er det viktig at systemene dine prater sammen. Med vårt åpne API kan vi integrere systemene dine sammen med Visma.net ERP. Se alle integrasjonene våre her eller kontakt oss for å høre mer om andre mulige integrasjoner.

Forrige
Neste
 

Takk for turen!

Jeg håper du likte guiden gjennom finansmodulen i Visma.net. Lurer du på noe?

Forrige
Kontakt oss i dag

castor

Lise Østensen, økonomiansvarlig Drammen Scener

Hverdagen har blitt både morsommere og mer effektiv. Alt går mye raskere, og vi klarer å holde oss à jour daglig med bilagsføringen.

10 grunner til å velge nettbasert ERP-system

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

64_service.svg

Jeg vil vite mer

64_support.svg

Jeg trenger support

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.

X

Har din bedrift en elefant i rommet?

La oss snakke om det