Økonomi og regnskapssystem for fremoverlente virksomheter

Vår løsning for økonomi og regnskap, Visma.net Financials, effektiviserer bedriften gjennom å automatisere og standardisere dine økonomiske prosesser. Spar tid og få full oversikt over regnskapet med Visma.net.

Automatisert fakturering

Med en innebygget faktureringsmotor, Visma.net AutoInvoice, håndterer du enkelt bedriftens fakturaer med mobil eller PC. Løsningen gir deg full kontroll på faktureringsprosessen og sørger for en sømløs arbeidsflyt. Les mer om elektronisk fakturering.

Integrasjoner

Visma.net har flekisble integrasjonsmuligheter som vil effektivisere dine forretningsprosesser. Våre partnere tilbyr et mangfold av integrasjoner du kan bruke, eller du kan integrere regnskapssystemet med din bedrifts egne systemer.

Bankintegrasjon

Håndter alle transaksjoner direkte i økonomisystemet. Vår løsning for bankintegrasjonen er integrert med norske banker og de fleste valutaer. Den gir full kontroll på alle transaksjoner uten å være innom nettbanken eller OCR-filer. Les mer om automatiske banktransaksjoner.

Regnskap og konsolidering

Visma.net gir bedriften helintegrert finansiell rapporterings- og analysefunksjonalitet for alle tilknyttede selskaper og datterselskaper i ett enkelt sentralisert system. På den måten eliminerer du tidkrevende og ukorrekt dataregistrering. Les mer om konsolidering.

Rapportering og analyse

Rapporteringsverktøyet i Visma.net ERP gir ledere og ansatte et nødvendig kunnskap for å ta smarte beslutninger. Med alle nøkkeltall på ett sted, har du alltid full oversikt over utvikling og status – og dermed et grunnlag for å legge gode forretningsstrategier. Les mer om rapportering.

 

Prosjektstyring

I Visma.net Financials har du fullt innsyn i prosjektenes budsjett, inntekter og kostnader. Systemet gir komplett oversikt over alle prosjektrelaterte kostnader og er integrert med hovedbok, reskontro, salgsordre, kundefordringer og lagerstyring.

castor

Lise Østensen, økonomiansvarlig Drammen Scener

Hverdagen har blitt både morsommere og mer effektiv. Alt går mye raskere, og vi klarer å holde oss à jour daglig med bilagsføringen.

10 grunner til å velge nettbasert ERP-system

Vi trenger ditt samtykke.

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

64_service.svg

Jeg vil vite mer

64_support.svg

Jeg trenger support

Vi trenger ditt samtykke.

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.

Vi trenger ditt samtykke.
X

Har din bedrift en elefant i rommet?

La oss snakke om det