Full åpenhet fra start til mål

Skybasert plattform

Visma.net ERP er bygget på en SaaS abonnementsmodell, noe som betyr att du slipper både lisenskostnader og investeringer i infrastruktur. Alle Visma.net ERP-tjenester brukes via en nettleser eller en app. Å være på en skyplattform betyr at du alltid har tilgang til den nyeste versjonen, og du trenger ikke å bekymre deg for oppgraderingskostnader. Vedlikehold og oppgraderinger administreres automatisk av oss, slik at du kan være trygg på at du jobber med den sikreste og mest oppdaterte plattformen.

Automatiske oppdateringer

Våre skybaserte ERP-systemer oppdateres jevnling. Vårt mål er å gi en jevn og sømløs overgang til nye versjoner. De nye versjonene kommer med forbedringer og ny funksjonalitet for å møte bedriftens økede behov og for å forbedre produktiviteten i virksomheten.

Integrasjoner

Visma.net ERP er en standardtjeneste som selges og implementeres via våre sertifiserte partnere. Alle våre partnere gjennomgår årlig opplæring og resertifisering. Vår partnerkanal vil dekke alt du trenger for å få bedriften din satt opp for å lykkes. APIer hjelper virksomheten din til å koble til tredjepartsapplikasjoner. Visma.net ERP tilbyr et omfattende sett med APIer for integrasjonsformål.

Forretningsmodell

Alle Visma.net ERP prismodeller er gjennomsiktige, og du er i full kontroll fra begynnelsen. Kjøp det du trenger og betal for det du bruker - ingen overraskelser når det gjelder å oppgradere og nedgradere brukere eller legge til nye moduler, du vet nøyaktig din månedlige kostnad.

Du kan legge til flere tjenester og brukere i løpet av denne perioden. Etter denne innledende perioden kan abonnementet justeres hvert kvartal. Les mer om våre pakker og priser her.

10 grunner til å velge nettbasert ERP-system

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.