I over 80 år har Oslos største leverandør av utendørs vedlikehold, Vaktmesterkompaniet, sørget for pene og funksjonelle uteområder for sine kunder. Bedriften sørger for vedlikehold av alt fra gartnertjenester og snøbrøyting, til avfallshåndtering og asfaltering i Oslo og omegn.

I over 80 år har Oslos største leverandør av utendørs vedlikehold, Vaktmesterkompaniet, sørget for pene og funksjonelle uteområder for sine kunder. Bedriften sørger for vedlikehold av alt fra gartnertjenester og snøbrøyting, til avfallshåndtering og asfaltering i Oslo og omegn.

- Vaktmesterkompaniet har et stort egetutviklet driftssystem i dag. I enden av det har vi visma.net, forteller Rune Kristoffersen, CFO i Vaktmesterkompaniet.

- Vi er avhengig av å ha en strukturert, standardisert og automatisert økonomifunksjon. Tre og et halvt år etter implementering, så har fortsatt Visma.net Financials ivaretatt de tre tingene for oss som bedrift.

Av totalt 180 fast ansatte i bedriften, er 140 ute og gjør en jobb på anleggene.

- Vi er ikke veldig mange kontoransatte for folkene våre er ute og jobber. I anbudsmarkedet er det tøff konkurranse, så vi er avhengige av å drifte veldig effektivt. Vi kan forenkle og ha en bedre drift ved bruk av Visma.net Financials.

«Visma.net er bygget for å automatisere. Det er ingen tvil om at det er fremtiden! » – Rune Kristoffersen, CFO Vaktmesterkompaniet

Bedriften håndterer titusener av inngående og utgående fakturaer hvert år.

- Vaktmesterkompaniet har en betydelig transaksjonsmengde. For at det ikke skal være en belastning for organisasjonen, så er vi veldig avhengige av en høy grad av automatisering.

- Visma.net er bygget for å automatisere. Det betyr at vi nå leser inn inngående faktura fra EHF, og automatisk posterer det vi skal og sender det ut som en utbetaling. Når alt det er implementert, så er det stort sett bare overvåkning vi driver med i forbindelse med finansfunksjonen, og det er kjempespennende. Det er ingen tvil om at det er fremtiden!

 

Flere sukesshistorier

top-banner Kronstein.jpg

Trygg overgang til skyen med Visma.net ERP

Visma.net ERP er et fremtidsrettet skybasert ERP-system. Ønsker du en trygg overgang til skyen?

top-banner-rigsupply.jpg

Optimaliserte lager- og logistikkprosessene med skybasert økonomisystem

Rig Supply levde godt med Mamut frem til lønnsmodulen forsvant. De ønsket ikke å forholde seg til flere ulike systemer, og gikk derfor over til Visma.net-suiten. Nå har de økonomi, logistikk og lønn på ett sted.

toppbanner-idtit.jpg

Fikk mer tid og bedre kontroll med skybasert økonomisystem

Bredbåndsselskapet Midt IT forbedret likviditeten med Visma.net ERP, i kombinasjon med AutoCollect. Nå håndterer de purringer og inkasso (nesten) helt automatisk.

X
 

Meld deg på Regelnytt

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.