Tufte Wear valgte Visma.net

Tufte Wear satser på e-handel med Visma.net

«En ordentlig fin fyr, bonde og olympisk mester fra Vestfold, med mantraet: det er alltid mulig å bli bedre». Det er beskrivelsen av Olaf Tufte, opphavsmannen til Tufte Wear. Siden 2012 har de vokst ut av barneavdelingen og menger seg i dag med de store sportskjedene. Én ting er de tydelige på: ERP-system er kjedelig, men det er mye kjedeligere når ERP-systemet ikke funker. Kos deg med disse videoene!

«Alltid, alltid på»

Fire ganger understreker daglig leder Per Øyvind Jacobsen verdien av å være «på». To ganger snakker han om å være «alltid på». Ved ett tilfelle er han også opptatt av å være «alltid, alltid på»:

Markant forbedring med Visma.net

«Nå har vi vært på Visma.net i snart et år, og det har vært…», Jacobsen ser både bakover og fremover:

Ganske dritt med overgang til nytt system

…men den markante forbedringen kom ikke av seg selv, sånn helt plutselig over natten – skal vi tro økonomisjef Bendik Sogn:

Det beste med Visma.net

Det jeg setter veldig pris på, er ******, for eksempel så kan jeg nå ****** hvert eneste døgn ******* så jeg slipper å ****** Hva er Bendik sin favorittfunksjon i Visma.net?

«Det vi hadde før var en utrolig manuell prosess…»

Hvem liker vel ikke en god gammeldags «før-og-etter»? Lagerflyten med Visma.net er noe ganske annet enn hvordan TufTe Wear jobbet før de flyttet til skyen:

Bonus! Hvem er best på boksershorts: roere eller tennisspillere?

Finn ut selv.

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

64_service.svg

Jeg vil vite mer

64_support.svg

Jeg trenger support

Vi trenger ditt samtykke.

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.

Vi trenger ditt samtykke.