Tufte Wear satser på e-handel med Visma.net

«En ordentlig fin fyr, bonde og olympisk mester fra Vestfold, med mantraet: det er alltid mulig å bli bedre». Det er beskrivelsen av Olaf Tufte, opphavsmannen til Tufte Wear. Siden 2012 har de vokst ut av barneavdelingen og menger seg i dag med de store sportskjedene. Én ting er de tydelige på: ERP-system er kjedelig, men det er mye kjedeligere når ERP-systemet ikke funker. Kos deg med disse videoene!

«Alltid, alltid på»

Fire ganger understreker daglig leder Per Øyvind Jacobsen verdien av å være «på». To ganger snakker han om å være «alltid på». Ved ett tilfelle er han også opptatt av å være «alltid, alltid på»:

Markant forbedring med Visma.net

«Nå har vi vært på Visma.net i snart et år, og det har vært…», Jacobsen ser både bakover og fremover:

Ganske dritt med overgang til nytt system

…men den markante forbedringen kom ikke av seg selv, sånn helt plutselig over natten – skal vi tro økonomisjef Bendik Sogn:

Det beste med Visma.net

Det jeg setter veldig pris på, er ******, for eksempel så kan jeg nå ****** hvert eneste døgn ******* så jeg slipper å ****** Hva er Bendik sin favorittfunksjon i Visma.net?

«Det vi hadde før var en utrolig manuell prosess…»

Hvem liker vel ikke en god gammeldags «før-og-etter»? Lagerflyten med Visma.net er noe ganske annet enn hvordan Tufte Wear jobbet før de flyttet til skyen:

Bonus! Hvem er best på boksershorts: roere eller tennisspillere?

Finn ut selv.

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.