Beate Elsrud komprimert.jpg

 

«I 2019 ble vi kåret til Norges smartest industribedrift. Da har du et rykte å ivareta, og da er det ganske flaut å si at du ikke jobber skybasert og bare har papirfakturaer.»

Tronrud5.jpg

Hovedårsakene for bytte til Visma Payroll

Elsrud er plukker frem tre hovedårsaker til hvorfor Tronrud valgte å gå fra Huldt og Lillevik til å jobbe skybasert med Payroll.

  1. Det gamle systemet var tungvint og manglet datostyring. Da kan du ikke legge inn ting når du først har god tid. Det er ingen automatisk utregning og derfor risikerer du menneskelige feil.

  2. Huldt & Lillevik skal ikke lenger oppdateres. Vi trenger et system som følger med i tiden, og da ble det naturlig å velge Visma.net Payroll.

  3. I 2019 ble vi kåret til Norges smarteste industribedrift. Da har du et rykte å ivareta, og det blir ganske flaut å si at du ikke jobber skybasert, men kun har papirfakturaer.
 

«Systemet gir mindre kalkulering og hodebry. Hvis lønnen til en ansatt for eksempel endrer seg midt i måneden, så registrerer jeg det bare og systemet oppdaterer seg selv. Jeg slipper å sitte med penn og papir»

«Jeg får ikke fullrost Azets nok! Vi har en så god og menneskelig relasjon med kontaktpersonen vår at jeg glemmer at hun er konsulent»

Tronrud4.jpg

 
 

Flere sukesshistorier

800-learn.jpg

Integrasjonene ga bedriften mer tid til kvalitetssikring

Slik har overgangen fra Huldt og Lillevik til Visma.net Payroll og OneStop Reporting hjulpet trafikkskolen Learn AS

800-foodpartner.jpg

Kunne effektivisere alle prosessene med Visma sitt logistikksystem

Foodpartner hadde i flere år lett etter et system som kunne automatisere alle stegene i logistikkprosessen. Slik oppfylte Visma.net drømmen.

 

800-lonn.jpg

Med Payroll Byrå er det lett å håndtere komplekse lønnskunder

Med Payroll Byrå fikk Skatt og Regnskap AS et lønnssystem som kunne håndtere de største kundene.

 

X
 

Meld deg på Regelnytt

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.