Integrerte økonomisystemet med eget bookingsystem

Se video

Reiselivsbedriften Tromsø Villmarkssenter er en av de største aktivitetsbedriftene i Norge, lokalisert på Kvaløya 25 minutter med bil fra Tromsø sentrum. Bedriften har spesialisert seg på villmarksopplevelser og har per i dag 300 Alaskan huskyer som benyttes til aktiviteter som ekspedisjon og hundesledekjøring året rundt.

- Etter at vi gikk over til Visma.net har vi kuttet betydelig mye tid på manuelle prosesser. Det aller viktigste er at fakturaer ikke blir liggende et sted. Ole Kristian Reinertsen, økonomisjef.

Reiselivsnæringen er stadig i vekst. Med over 30.000 besøkende i året var Tromsø Villmarkssenter avhengig av å implementere et økonomisystem som kunne integreres med deres bookingsystem. Løsningen ble Visma.net ERP.

- Visma.net er helt klart en del av Tromsø Villmarksenters fremtid, og vi gleder oss til å ta i bruk flere moduler.

«Systemene oppdateres jevnlig, uten at vi er nødt til å ha egne IT-folk som gjør det for oss. Det sparer oss for løpende kostnader. »

– Ole Kristian Reinertsen, økonomisjef Tromsø Villmarkssenter.

La oss vise deg løsningen.

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet og vi vil kontakte deg.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.