learn-bilde-bjorn.jpg

«Alt går nå sømløst og vi kan bruke mer tid på kvalitativ kontroll»

learn-bil-liggende2.jpg

Forskjellige lønnssystemer, finn beste lønnssystem for dere

Til deg som sitter og lurer på om dere har tid og ressurser til å gjennomføre en slik prosess, kan Bjørn berolige med at overgangen fra det gamle til det nye var ekstremt smidig og enkelt.

– Alt av basisdata ble overført til et nytt system. Det var mye mindre arbeid enn hva du ser for deg i forbindelse med å bytte system. For oss var prosessen helt uproblematisk, mye takket være opplæring og oppfølging fra Visma-partneren Økonomibistand. De har hjulpet med konverteringen slik at det ble en veldig smidig prosess.

Bjørn setter stor pris på at lønnssystemet har fraværsmodul som gjør at de ansatte selv kan planlegge sin ferie og ha kontroll på sykefravær. Det finnes også en utleggsmodul hvor du kan ta bilde av utlegget via en app og sende det inn slik at du får det dekket av firma.

«Systemleverandøren må evne det å levere umiddelbart når endringene skjer. Det gjør Visma.»

«Vi opplevde at Visma var villig til å utvikle produktet, slik at vi over tid ville få ytterligere funksjonalitet.»

Learn-Biloghus-stående.jpg

«Hele Payroll-systemet er så intuitivt.»

Learn-bjorn-2.jpg

«Det var viktig for oss at det var en renomert selskap som stod bak systemet, slik at vi visste at de hadde midler og ressurser til å utvikle produktet.»

Learn-Bil-Hus-Stående.jpg

«Vi opplever å bli sett på som en stor og viktig kunde, og sender vi spørsmål får vi svar umiddelbart. Vi opplever at selv om Visma er et veldig stort selskap, så ser de kundene sine.»

 

Hør Bjørn fortelle mer om systemene her:

 
 
 
 

Flere sukesshistorier

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.