Regnskap med tilgang for alle

Med over 200 butikker og 65 ulike eierskap på tvers av Norge og Danmark, har Skoringen opplevd verdien i å ha et felles rapporteringssystem. Med OneStop Reporting gjøres regnskapet effektivt og enkelt med automatiserte rapporter. 

– Nå har endelig alle ansatte, både i butikk og administrasjon, tilgang til det samme regnskapet. Det er en fordel, forteller it-sjefen, Asger Simonsen.

 
 

«Nå jobber vi etter de samme grunnleggende prinsippene for regnskapet, og alle har tilgang til samme datasett. Vi i administrasjonen har også bedre innsikt i og kontroll over hva som faktisk foregår i de ulike butikkene. OneStop Reporting har sikret et ensartet blikk, enkel adgang til rapporter og forståelse for tall hos hver enkelt ansatt i Skoringen.»

 

skoringen_butikk.jpg

 

 

 

Skoringen_innkjopsmesse.jpg

 

Levert av Amesto Solutions

Tusen takk til Amesto Solutions, en av våre mange leveransepartnere, som har hjulpet Skoringen med OneStop Reporting integrasjon i Visma Business.

«Når hele 65 eierskap skal flyttes over i et og samme system dukker det opp utfordringer. Vi kan bruke standardrapportene til mye, men muligheten til å skreddersy rapporter har vært helt essensiell for oss. Hver gang vi har definert et behov så har OneStop Reporting vist sin fleksibilitet og utviklet nye rapporter.»

 

Flere sukesshistorier

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.