Regnskap med tilgang for alle

Med over 200 butikker og 65 ulike eierskap på tvers av Norge og Danmark, har Skoringen opplevd verdien i å ha et felles rapporteringssystem. Med OneStop Reporting gjøres regnskapet effektivt og enkelt med automatiserte rapporter. 

– Nå har endelig alle ansatte, både i butikk og administrasjon, tilgang til det samme regnskapet. Det er en fordel, forteller it-sjefen, Asger Simonsen.

 
 

«Nå jobber vi etter de samme grunnleggende prinsippene for regnskapet, og alle har tilgang til samme datasett. Vi i administrasjonen har også bedre innsikt i og kontroll over hva som faktisk foregår i de ulike butikkene. OneStop Reporting har sikret et ensartet blikk, enkel adgang til rapporter og forståelse for tall hos hver enkelt ansatt i Skoringen.»

 

skoringen_butikk.jpg

 

 

 

Skoringen_innkjopsmesse.jpg

 

Levert av Amesto Solutions

Tusen takk til Amesto Solutions, en av våre mange leveransepartnere, som har hjulpet Skoringen med OneStop Reporting integrasjon i Visma Business.

«Når hele 65 eierskap skal flyttes over i et og samme system dukker det opp utfordringer. Vi kan bruke standardrapportene til mye, men muligheten til å skreddersy rapporter har vært helt essensiell for oss. Hver gang vi har definert et behov så har OneStop Reporting vist sin fleksibilitet og utviklet nye rapporter.»

 

Flere sukesshistorier

800-learn.jpg

Integrasjonene ga bedriften mer tid til kvalitetssikring

Slik har overgangen fra Huldt og Lillevik til Visma.net Payroll og OneStop Reporting hjulpet trafikkskolen Learn AS

800-foodpartner.jpg

Kunne effektivisere alle prosessene med Visma sitt logistikksystem

Foodpartner hadde i flere år lett etter et system som kunne automatisere alle stegene i logistikkprosessen. Slik oppfylte Visma.net drømmen.

 

top-banner Kronstein.jpg

Trygg overgang til skyen med Visma.net ERP

Visma.net ERP er et fremtidsrettet skybasert ERP-system. Ønsker du en trygg overgang til skyen?

X
 

Meld deg på Technytt

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.