Bilnøkkler

Med 100 ansatte og en omsetning på 230 millioner kroner, trengte Sixt Bilutleie en effektiv rapporteringsløsning. Nå blir det enda enklere å bli best på kundeservice. Finn ut hva de elsker med OneStop Reporting!

Utleie_filial_Sixt.jpg

Group 1856.png

– Fra å ha jobbet helt manuelt, kan vi nå analysere, styre og optimalisere driften på detaljnivå. Og det går raskt!

Utleie

– Registrer dataen én gang, så kan du hente den ut i alle mulige former I ettertid. God struktur i bunn er viktig, slik at man basert på historiske data kan ta strategiske valg for fremtiden.

Verdifull og oppdatert innsikt

Regnskapsavdelingen bruker OneStop Reporting daglig som budsjettering- og prognoseverktøy som rapporterer resultatene live. - Det blir et slags oppslagsverk og verktøy som gir regnskapsavdelingen verdifull og oppdatert innsikt dag til dag om bedriften.

Det har siden den gang blitt en helt ny hverdag. Det nye systemet gir real-time informasjon om alle driftsselskaper, helt ned til hver enkelt bil. Hvor langt har bilen kjørt, og til hvilken kostnad, i tillegg til at de nå kan sammenligne merker, bilgrupper og modeller.

– Dette har gjort det mulig for oss å jobbe på en helt ny måte. I pandemien har det vært spesielt viktig å ha styringsinformasjon. Vi kunne se hvordan en nedjustering ville slå ut på omsetning og totalbildet og lignende. For å faktisk kunne si noe om fremtiden var det nødvendig å kunne analysere dataen vi har opp mot historiske data. Dette gjorde det mulig for oss å jobbe proaktivt.

Bragdø Eidsaa I Sixt anbefaler alle som manuelt jobber i excel-ark, som de gjorde før, å få dette inn i system.

– Registrer dataen en gang, så kan du hente den ut på alle mulige former i ettertid. God struktur i bunn er viktig, slik at man basert på historiske data kan ta strategiske valg for fremtiden.

Bragdø Eidsaa legger til at de har en filosofi i aktiv bruk av OneStop Reporting kan gjøre at de oppdager nye KPI’er som de ikke var bevisst på. Dette kan fortelle mer om viktige sammenhenger og gi aha-opplevelser.

Prøv løsningen gratis i 30 dager

 

Flere sukesshistorier

top-banner-rigsupply.jpg

Optimaliserte lager- og logistikkprosessene med skybasert økonomisystem

Rig Supply levde godt med Mamut frem til lønnsmodulen forsvant. De ønsket ikke å forholde seg til flere ulike systemer, og gikk derfor over til Visma.net-suiten. Nå har de økonomi, logistikk og lønn på ett sted.

800-learn.jpg

Integrasjonene ga bedriften mer tid til kvalitetssikring

Slik har overgangen fra Huldt og Lillevik til Visma.net Payroll og OneStop Reporting hjulpet trafikkskolen Learn AS

800-foodpartner.jpg

Kunne effektivisere alle prosessene med Visma sitt logistikksystem

Foodpartner hadde i flere år lett etter et system som kunne automatisere alle stegene i logistikkprosessen. Slik oppfylte Visma.net drømmen.

 

X
 

Meld deg på Technytt

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.