Entreprenørbedriften i Molde var lei av å jobbe i et papirbasert forretningssystem. Derfor var det også ganske lett å bestemme seg for å flytte alt innen økonomi og lønn inn i en skybasert løsning. Finn ut hvorfor de valgte ERP- og lønnssystemet Visma.net!

kran.jpg

 

byggplanlegging.jpg

Hei, Ruth Hauksdóttir! Hvem er du?

– Hei! Jeg er regnskapsmedarbeider i Røberg AS. Her har jeg ansvar for alt innen regnskap, lønn og personal, sammen med 3–4 andre kolleger i administrasjonen.

Hvordan jobbet dere før? Hva var triggeren for å bytte system?

– Vi brukte Visma Global, og det var en ganske tungvint måte å jobbe på. Alt var på papir – vi hadde nesten ingenting på automatikk. Det trigget oss å gå over til en heldigital verden, med et skybasert regnskapssystem og skybasert lagring av alle dokumenter.

 

Dette er Røberg AS

  • Entreprenørfirma i Molde
  • Omsatte for 220 MNOK i 2020 (For ordens skyld: Tallet gjelder for Røberg Bygg AS. I 2021 ble datterselskapet Røberg AS opprettet, og de ansatte ble flyttet over)
  • 43 ansatte, herunder 5 stykker i administrasjonen

«Regnskapsmodulen er gull verdt. Jeg liker nesten alt i den, egentlig. Approval også – det er så enkelt å sende, godkjenne og ha oversikt over fakturaene, uten at det tar mye tid.»

financials-ui1.jpg

 

hytte.jpg

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

Jeg vil vite mer

Support

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.