«Skybaserte systemer har muliggjort hele forretningsmodellen vår. Tidligere var det kanskje en fordel å jobbe i skyen, men nå er det en forventning. Du får ikke være med om du ikke er rustet for fremtiden.»

Last ned guide: Fordeler med skybasert lønnssystem for regnskapsbyrå

I Skatt og Regnskap AS har de benyttet seg av skytjenester i lang tid. De har bygget en forretningsmodell med kunden i fokus, og tilbyr rådgivning, kurs og foredrag i tillegg til regnskaps- og økonomitjenester. Byrået ønsker å være en samarbeidspartner for kunden, og det har de opplevd stor gevinst på.

I fjor vinter var regnskapsbyrået klare for å ta neste steg. Øyvind Pedersen, partner med ansvar for lønnsområdet, så at det var nødvendig å investere i et lønnssystem som kunne håndtere kunder med større og mer komplekse behov. Valget falt på Visma Payroll, og det har de ikke angret på.

–Vi forventet ikke at det skulle være så bra som det har vært! Hastigheten er vel det som har overrasket oss aller mest. Det tar mindre tid å jobbe med de aller største kundene i Payroll, enn det tar å kjøre lønn for selskap med færre ansatte i et annet system. Det er veldig bra.

Skatt og regnskap logo 600x600.png

 
 

Skatt og regnskap - Øyvind.jpg

«Det tar mindre tid å jobbe med de aller største kundene i Payroll, enn det tar å kjøre lønn for selskap med færre ansatte i et annet system.»

Skatt og Regnskap - bilde 1.jpg

«Ettersom systemet er såpass stort, er det smart å faktisk lære seg det.»

Skatt og Regnskap - bilde 2.jpg

Stor verdi i lønnssystemets ulike funksjoner

Lønnsansvarlig Liv-Charlotte Bruun startet i byrået i april 2022. Hun har tidligere jobbet i flere ulike lønnssystemer, men etter å ha jobbet i Payroll Byrå ser hun på alle de andre som tungvint.

– Systemet gjør jobben min mye enklere. Det er bare å legge inn en ting i Payroll en gang, kontrollere litt, og så slipper du å tenke noe mer på det. I andre systemer er det mye manuell punching hver eneste måned. Payroll er et stort system, men det er det enkleste å jobbe med når man blir kjent i det.

Skatt & Regnskap AS planlegger å flytte flere kunder over til Payroll Byrå i fremtiden. Ikke alle kjenner på lysten til å starte med nye programmer, men Bruun er sikker på at de vil bli overbevist med tiden. Hun jobber med å få laget en “oppskrift” som kan brukes til intern opplæring.

Etter å ha blitt kjent med Payroll Byrå har hun oppdaget funksjoner som har stor verdi for hennes rolle. Datostyring er noe som ikke hadde utmerket seg hos Bruun før hun brukte Payroll Byrå. Derfor vil hun at enda flere skal lære seg systemet.

– Når man først ser nytten og verdien til funksjonene, er det fantastisk! Support har vært til stor hjelp, og gitt meg mye gull å jobbe videre fra. Ettersom systemet er såpass stort, er det smart å faktisk lære seg det.

Last ned guide: Fordeler med et skybasert lønnssystem for regnskapsbyrå

 

Flere sukesshistorier

800-learn.jpg

Integrasjonene ga bedriften mer tid til kvalitetssikring

Slik har overgangen fra Huldt og Lillevik til Visma.net Payroll og OneStop Reporting hjulpet trafikkskolen Learn AS

800-foodpartner.jpg

Kunne effektivisere alle prosessene med Visma sitt logistikksystem

Foodpartner hadde i flere år lett etter et system som kunne automatisere alle stegene i logistikkprosessen. Slik oppfylte Visma.net drømmen.

 

800-atenti.jpg

Årsoppgjøret er enklere med Visma Periode & År

Regnskapsbyrået Atenti var blant de første regnskapsbyråene som fikk teste det nye, skybaserte systemet for periodeavslutning og årsoppgjør. Slik opplevde de Periode og År.

X
 

Meld deg på Regelnytt

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.