Bedriften Norway Yacht Charter baserer driften sin på events og firmafester på Oslofjorden, fergevirksomhet til bygdøy og sightseeing for turister.

- Da vi skulle velge et nytt system så var nok forutsigbarhet og kostnadskontroll det viktigste for oss. Vi ønsket et system som var nytt og innovativt, og som skulle vare de neste 20-30 årene, forteller daglig leder Geir Kristiansen.

I turistbransjen varierer inntektene i forhold til antall besøkende. Desto viktigere er det å ha full kontroll på kostnadene, særlig relatert til infrastruktur, vedlikehold, administrasjon og generelle rutiner. For å oppnå dette, gikk bedriften over til Visma.net ERP for tre år siden.

- Folk er alltid komfortable med det de har. En del mennesker oppfatter kanskje at endring kan være litt vanskelig. Når den første toppen var over, så gikk det stort sett veldig greit. Mye av logikken er den samme i programvaren, selv om masse selvfølgelig er nytt, forteller daglig leder Geir Kristiansen.

«Fremtiden er å ha kostnadskontroll. Derfor valgte vi å kjøpe Visma.net Financials.»

– Geir Kristiansen, daglig leder Norway Yacht Charter.

Å innføre et nytt system har visse utfordringer. Overgangen ønskes gjøres så smidig som overhodet mulig, uten risiko for påvirkning av leveranse- og produktivitetsevne. Bedriften var raskt oppe å stå etter implementering.

- Oppsummert så har implementeringen av Visma.net ERP gått over all forventning. Fremtiden, sånn sett, tror jeg er ganske positiv, avslutter daglig leder Geir Kristiansen.

X
 

Meld deg på Regelnytt

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.