Norsk Lønn valgte
Payroll Byrå


«Payroll Byrå er overraskende enkelt og selvlært. Vi har verken hatt behov for kursing eller opplæring, takket være en trinn-for-trinn tankegang», forteller lønnsansvarlig i Norsk Lønn.

Hei Rune! Hvem er du og hva er nytt hos dere i Norsk Lønn?

Heisann! Jeg er en som har jobbet med det meste innen lønn- og HR-faget i mange år. Nå driver jeg lønnsselskapet Norsk Lønn sammen med mine to ansatte, Elisabeth og Jorunn. Og vi er stolte av å fortelle at vi satser på Payroll Byrå!

Om Norsk Lønn AS

  • Leverer alt innen lønnstjenester, tjenester innen HR, lønnsforsikring
  • Kontorer i Oslo, Drammen og Tønsberg.
  • Etablert 2019

Her har det skjedd mye spennende! Men la oss begynne med Payroll Byrå – hvorfor dette lønnssystemet?

En tidligere kollega fortalte meg om Payroll Byrå, og det klaffet godt med alt jeg mener et lønnssystem burde levere: brukervennlighet og effektivitet i en skybasert innpakning. I tillegg er Visma en norsk leverandør, noe som styrker vår strategi om å støtte norsk næringsliv. Vi leverer også andre Visma lønnssystemer og er godt fornøyd!

Bli kjent med: Payroll Byrå

Vi heier også på norsk næringsliv, så der matcher vi bra som partnere! Men hva mer gjorde at dere ble en direkte HRM-partner av Visma Software?

Å, det er mange grunner til! Lønn og HR er et enormt fagfelt og nå blir vi en del av dette sterke Visma-fagmiljøet, med tilgang til både tekniske og faglige ressurser. Gjennom sertifiseringsapparatet vil vi alltid være oppdatert, som bidrar til at vi bygger enda mer ekspertise på lønnsfaget og, ikke minst, blir 110 % faglig dyktige på Visma.net Payroll!

 

En tidligere kollega av meg var sertifisert i Visma.net Payroll, og det hun fortalte meg, klaffet godt med det jeg mener et lønnssystem burde levere; brukervennlighet og effektivitet i en skybasert innpakning.

 

Selv om vi ikke har hatt mange situasjoner der vi har trengt hjelp, opplever vi allerede å bli personlig og raskt ivaretatt. Det er fint å kunne løfte opp telefonrøret og møte en blid og hjelpende stemme hvis vi skulle stå fast. Da føler du at du er ivaretatt som partner.

I tillegg får vi være med på reisen til Visma.net Payroll og påvirke den stadige utviklingen av lønnssystemet. Den brede erfaringen fra andre konkurrerende systemer vi sitter på, kan bidra og påvirke med å få inn det beste av flere systemer.

Nå er dere i gang - hva er erfaringene så langt?

Payroll Byrå er overraskende enkelt og selvlært. Vi har verken hatt behov for kursing eller opplæring, takket være en trinn-for-trinn tankegang. Lyser det grønt, kan du gå videre. Lyser det rødt, har du glemt noe — enkelt og greit. Datostyring er også et eksempel der systemet selv kan gjøre unntak i en viss tidsperiode og stoppe dette av seg selv. Systemet regner ut og fikser mye på automatikk. Da blir det gøy og motiverende for oss å jobbe med lønn!

 

Vi har verken hatt behov for kursing eller opplæring, takket være en trinn-for-trinn tankegang. Lyser det grønt, kan du gå videre. Lyser det rødt, har du glemt noe — enkelt og greit.

 

Hvordan er det å flytte kundene over i ny løsning?

Alt er veldig intuitivt – og fungerer rett og slett suverent! Vi sparer tid, og når kundene i tillegg gjør mye av den daglige jobben selv, kan vi fokusere på det vi er gode på — den faglige kontrollfunksjonen og være den faglige rådgiveren.

Men hva synes kundene egentlig om at de må gjøre mer av jobben selv?

Ingen vil i alle fall snu! Selv om mange ikke har gjort dette før, er jo alle vant til å bruke mobil! Og etter å ha opplevd lønnsslipp, utlegg, egenmelding og timelister på den, ønsker de ikke å gå tilbake. Vi opplever sjelden spørsmål når de begynner å bruke appene. Dette gjelder alle aldersgrupper. Men, skulle det være behov, kan de enkelt følge en brukerveiledning.

Men er det vanskelig å få de til å prøve “dette nye”?

Selv er jeg ingen utpreget selger, men det trenger du ikke når du har et produkt som selger seg selv. Både webversjonen og mobil-appene er moderne og ryddige. Det liker kundene! Alt jeg har blitt lovet, har blitt innfridd. Vi opplever også at kundene våre anbefaler både oss og systemet videre.

Se nå: Kort webinar om Payroll

 

– Både webversjonen og mobil-appene er moderne og ryddige. Det liker kundene! Alt jeg har blitt lovet, har blitt innfridd. Vi opplever også at kundene våre anbefaler både oss og systemet videre.

 
 

Flere sukesshistorier

 

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

64_service.svg

Jeg vil vite mer

64_support.svg

Jeg trenger support

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.