Rune Aalby er daglig leder i Norsk Lønn og har jobbet med det meste innen lønn- og HR-faget i mange år. Nå driver han lønnsselskapet Norsk Lønn sammen med sine to ansatte, Elisabeth og Jorunn. De valgte Visma Payroll Byrå når de skulle gå over til lønn i skyen.

– Payroll Byrå er overraskende enkelt og selvlært. Vi har verken hatt behov for kursing eller opplæring, takket være en trinn-for-trinn tankegang.

En tidligere kollega tipset Rune om Payroll Byrå. Det klaffet godt med noe av det han mener et lønnssystem burde levere:

  • Brukervennlighet.
  • Effektivitet i en skybasert innpakning.

– En tidligere kollega av meg var sertifisert i Visma.net Payroll, og det hun fortalte meg, klaffet godt med det jeg mener et lønnssystem burde levere; brukervennlighet og effektivitet i en skybasert innpakning.

 

600x900 avlange bilder kundecase.jpg

 

– Vi har verken hatt behov for kursing eller opplæring, takket være en trinn-for-trinn tankegang. Lyser det grønt, kan du gå videre. Lyser det rødt, har du glemt noe — enkelt og greit.

 
 

680x453 vannrette bilder Kundecase.jpg

 

Flere sukesshistorier

 

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.