I Bodø sentrum ligger kontorene til Nordlands kulturelle hjerte, Stiftelsen Nordlandsmuseet. Da de skulle fornye økonomisystemet, falt valget på Visma.net ERP.

bilde1-nordland.jpg

Foto: Ernst Furusett

bilde2-nordland.jpg

Foto: Maria Lønneid

– En av tingene som er fantastisk med Visma.net ERP, er at man kan drille seg ned på enkelttall, forteller administrasjonssjef Heidi Nilsson, og peker på at de mottok en purring på faktura, der hun kjente igjen summen, men ikke fant leverandøren i systemet.

– Da kunne jeg benytte søkefunksjonaliteten, og fant fort ut av utgiften var ført på feil selskap og feil leverandør. Nesten litt som jeg bruker Google! Det hadde jeg tidligere brukt lang tid på å spore opp.

 
 
bilde3-nordland.jpg

Foto: Ernst Furusett

«Man må tenke annerledes, og det var uvant i starten, men verre enn det var det ikke. Det var jo derfor vi falt for Visma.net ERP. Det var enkelt, lettfattelig, og jeg skjønte raskt gangen og oppbyggingen i det.»

bilde4-nordland.jpg

Foto: Ernst Furusett

«Selv om vi har ulike ansvarsoppgaver, jobber vi alle i samme system. Derfor har vi behov for ulik funksjonalitet, men tilgang på de samme og oppdaterte dataene. Det har vi nå.»

bilde5-nordland.jpg

Foto: Maria Lønneid

 

Flere sukesshistorier

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.