Når et konsulentselskap med 81 ansatte skal omsette for 360 millioner kroner, sier det seg selv at de trenger smidige løsninger som gjør det enkelt å jobbe effektivt. Bli kjent med det norske konsulentselskapet Move AS, og deres erfaringer med å registrere timer i skyen med Severa Project Management.

 

Tanja Lamer er konsulentleder i Move AS. De hadde lenge slitt med å finne en løsning som matchet behovene deres, etter flere år i tunge system. De trengte et godt timeføringssystem integrert i økonomisystemet, hvor konsulentene kunne føre timer på farten. Heldigvis ble ønskene oppfylt da de fant Severa Project Management.

– Vi bruker Visma.net Financials til regnskapet, og ble spurt om vi ville være pilotkunde for Severa Project Management. De skulle nemlig bygge en integrasjon mellom disse to systemene. Løsningen så ut til å være enkel å tilpasse og skalere opp, og vi kan koble på nye moduler etterhvert som vi trenger det. Det er fortsatt mye funksjonalitet i systemet som vi ikke bruker enda.

 

Om Move AS

  • Informasjonsteknologi
  • Omsatte for 275 MNOK i 2019
  • 79 ansatte

Oversikt og fleksibilitet med timeregistrering i app

Move har over 60 brukere i Severa Project Management. Både ledere og ansatte registrerer timer, og de opplever at det gir god fleksibilitet i å kunne gjøre det både på web og i app. Det å ha lett tilgang til oversikten over egne timer og resultater, i tillegg til å kunne gjøre registreringer på farten, har gitt stor gevinst.

– Personlig har jeg halvert tiden jeg bruker på å kontrollere, godkjenne og fakturere innkommende timer. Nå slipper jeg å sitte i helgene, eller langt på kveld ved månedsslutt. Det er enkelt å sortere på prosjekt, konsulent og kunde, og se hva som eventuelt mangler. Det er jo flere ledd her – fra timeregistrering til godkjenning, til fakturering og så godkjenning igjen, så vi har flere muligheter til å fange opp avvik.

Bli kjent med Severa Project Management

"Systemet er veldig brukervennlig. Når du fører timer kan du bruke forrige arbeidsdag som mal. Terningkast 8!"

Skreddersyr rapporter etter behov

Timeregistreringen er ikke det eneste positive som har kommet fra Severa Project Management – systemet lar deg også lage egne, skreddersydde rapporter. Slik kan Lamer hente frem det hun selv ønsker å se, og jobbe seg videre derfra

Rapportene hjelper med å ta strategiske og økonomiske beslutninger. De får se hva som er ført av inntekter opp mot hva som er fakturert. Slik har de full oversikt over faktureringsgrad, og hvor mye tid som har gått til kurs, kompetanseheving og salgsmøter. Ved å se hva de har brukt tid på, kan de planlegge deretter.

– Jeg vil definitivt anbefale Severa Project Management! Det er enkelt og greit å jobbe med når du kommer inn i det. Det at jeg kan gå inn og definere mine egne rapporter, ut fra hva jeg ønsker å se? Det er kjempelett! Mye bedre enn standardrapporter.

Last ned guide: 7 måter prosjektstyring kan bidra til økte inntekter

Flere sukesshistorier

top-banner Kronstein.jpg

Trygg overgang til skyen med Visma.net ERP

Visma.net ERP er et fremtidsrettet skybasert ERP-system. Ønsker du en trygg overgang til skyen?

top-banner-rigsupply.jpg

Optimaliserte lager- og logistikkprosessene med skybasert økonomisystem

Rig Supply levde godt med Mamut frem til lønnsmodulen forsvant. De ønsket ikke å forholde seg til flere ulike systemer, og gikk derfor over til Visma.net-suiten. Nå har de økonomi, logistikk og lønn på ett sted.

800-lonn.jpg

Med Payroll Byrå er det lett å håndtere komplekse lønnskunder

Med Payroll Byrå fikk Skatt og Regnskap AS et lønnssystem som kunne håndtere de største kundene.

 

X
 

Meld deg på Technytt

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.