Logo Midt-IT-Faktura-avrundet.png

 

«Vi sparer mye tid på å slippe å punche manuelle innbetalinger. Systemet tolker, og kobler så innbetalingene opp mot åpne poster.»

Midt-It-over-alt.jpg

«Jeg liker å ha muligheten til å kunne godkjenne hvem som skal motta inkassovarsel og inkasso, før det sendes til kunden.»

Integrasjon mellom systemen førte til slutten på dobbeltarbeid

Visma har tidligere manglet et godt tilbud for å håndtere purring og inkasso. Midt IT endte dermed opp med et eksternt system da de valgte Visma.net ERP i 2018, men det resulterte i «et fullstendig kaos».

– Kunder fikk dobbelt opp med inkasso, noen ganger ble flere kunder slått sammen og fakturaen gikk til én kunde. Det gikk utover både likviditeten og omdømmet vårt, forteller Fagerbekk.

I 2021 aktiverte derfor bedriften AutoCollect-tjenesten i Visma.net ERP.

– Det er veldig lettvint og fungerer fint. Integrasjonen mellom Visma.net ERP og AutoCollect er bra. Før måtte jeg gjøre en del dobbeltarbeid, men det er borte nå. Vi ser også at innbetalingene kommer raskere.

Fagerbekk har tatt i bruk en del av automatikken i AutoCollect.

– Jeg liker å ha muligheten til å kunne godkjenne hvem som skal motta inkassovarsel og inkasso, før det sendes til kunden. Da kan jeg luke ut de som eventuelt ikke skal ha. Det kan være ulike grunner til det.

Se kort webinar: Visma.net ERP på 15 minutter

 

Midt-It-antenne.jpg

 

Flere sukesshistorier

top-banner-rigsupply.jpg

Optimaliserte lager- og logistikkprosessene med skybasert økonomisystem

Rig Supply levde godt med Mamut frem til lønnsmodulen forsvant. De ønsket ikke å forholde seg til flere ulike systemer, og gikk derfor over til Visma.net-suiten. Nå har de økonomi, logistikk og lønn på ett sted.

800-foodpartner.jpg

Kunne effektivisere alle prosessene med Visma sitt logistikksystem

Foodpartner hadde i flere år lett etter et system som kunne automatisere alle stegene i logistikkprosessen. Slik oppfylte Visma.net drømmen.

 

top-banner-askim.jpg

Business NXT er et kraftig ERP-system i skyen for større bedrifter

Smidig overgang fra Visma Business til Business NXT – ditt neste skybaserte økonomisystem.

X
 

Meld deg på Regelnytt

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.