Payroll Byrå tilbyr fleksibiliteten som egner seg for regnskapsbyrå

– Mange i bransjen er kritiske til nye skyprodukter fordi det visstnok skal være for prematurt. Min mening er at de redde for å satse på noe som krever endring! Så lenge de fortsetter å bruke de tradisjonelle systemene, tror de at de kan jobbe som før. Men dette er en falsk trygghet. De gamle systemene er ikke bygget for fremtiden, og fremtiden er rett rundt hjørnet.

– Payroll Byrå endrer seg raskere enn de tradisjonelle systemene. Men det er bra! Vi slipper tunge programmeringer og installeringer. Når små endringer kommer løpende, gjør vi bare små justeringer på måten vi jobber på. Alt et skysystem krever, er at vi som brukere er fleksible og åpne for nye muligheter.

– Før i tiden kom systemene mer ferdigpakket, der bedriften skulle passe inn i systemet. Nå er det systemet som skal tilpasses bedriften, og da må det være fleksibelt og ha bred funksjonalitet.

imagedww1b.png

– Før i tiden kom systemene mer ferdigpakket, der bedriften skulle passe inn i systemet. Nå er det systemet som skal tilpasses bedriften, og da må det være fleksibelt og ha bred funksjonalitet.

Payroll byrå gir nye forretningsmuligheter

Visma.net Payroll gjør også at Merkantil Service kan gripe business-muligheter utover de klassiske regnskapstjenestene.

– Vi har et eget implementeringsteam som onboarder alle kundene våre på nye systemer. Nå har vi lyst til å tilby dette til selskaper som ønsker å ha det “in-house”. Da kan vi sette opp systemene for dem og samtidig fungere som en rådgiver og samarbeidspartner, og hjelpe dem med rutinene rundt.

Med kunder som vokser i rekordfart, er Merkantil Service avhengig av å henge med i svingene.

– Beslutninger tas fort og da må systemene svare. De ansatte føler seg trygge ved å ha sertifiseringen i ryggen og kundene føler seg ivaretatt når de tar kontakt med oss og får svar når de trenger dem. Nå føler vi at vi har verktøyene og styrken på plass.

stab-merkantil.jpg

– Mange i bransjen er kritiske til nye skyprodukter fordi det visstnok skal være for prematurt. Min mening er at de redde for å satse på noe som krever endring!

Businessmøte

– Visma.net Payroll endrer seg raskere enn de tradisjonelle systemene. Men det er bra! Vi slipper tunge programmeringer og installeringer. Når små endringer kommer løpende, gjør vi bare små justeringer på måten vi jobber på.

 

Flere sukesshistorier

800-lonn.jpg

Med Payroll Byrå er det lett å håndtere komplekse lønnskunder

Med Payroll Byrå fikk Skatt og Regnskap AS et lønnssystem som kunne håndtere de største kundene.

 

Topbanner Atenti.png

Årsoppgjøret er enklere med Visma Periode & År

Regnskapsbyrået Atenti var blant de første regnskapsbyråene som fikk teste det nye, skybaserte systemet for periodeavslutning og årsoppgjør. Slik opplevde de Periode og År.

800-learn.jpg

Integrasjonene ga bedriften mer tid til kvalitetssikring

Slik har overgangen fra Huldt og Lillevik til Visma.net Payroll og OneStop Reporting hjulpet trafikkskolen Learn AS

X
 

Meld deg på Regnskapsnytt

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.