Derfor ble det kjærlighet mellom Legeregnskap og Visma Digitaliseringsekspert

Kursabonnement, hva er det? Og har det noe for seg? Les hvorfor Legeregnskap mener Visma Digitaliseringsekspert er 10/10 på brukervennlighet og verdi.

I 30 år har Legeregnskap spesialisert seg på rådgivning og regnskap for legesentre og privatpraktiserende leger. Økonomi, rådgivning og digitale løsninger er de skikkelig gode på, men nå er hele gjengen i tillegg på god vei til å bli “digitaliseringseksperter”.

— Hver dag skaper våre 45 ansatte fornøyde kunder gjennom nære kunderelasjoner, godt internt samarbeid og ikke minst gjennom god rådgivning, forteller Thomas Strømskag, Administrasjonssekretær og IT-ansvarlig i Legeregnskap.

Les mer om kursabonnementet ved å trykke her

Vi ble overrasket over hvor mye mer effektiv du faktisk blir av dette.

— Våre læringssultne medarbeidere er flinke til å gå på kurs og derfor er de alltid oppdatert på det siste innen løsninger som effektiviserer kundenes hverdag.

Fysiske kurs har Legeregnskap lenge vært flinke til å delta på, men det var først da de kom over kursabonnementet “Digitaliserinsekspert” at digital kompetanseheving for alvor ble en del av hverdagen.

— Terskelen for å lære seg noe nytt er lav når det kan gjøres digitalt. Tidligere har våre ansatte ofte blitt sendt på kostbare og fysiske kurs som ikke alltid treffer helt på innholdet i forhold til behovet. Noen ganger har man følt litt på at det har vært bortkastet tid og penger.

Les mer om kursabonnement for regnskapsfører her

—Visma Digitaliseringsekspert gir oss tilgang til et stort videobibliotek med ny informasjon, smarte tips og triks samt en del funksjonalitet i systemene. Alt dette hjelper oss med å bli bedre! Det at videoene alltid er tilgjengelige, fra PC, mobil eller nettbrett, gjør at alle som for eksempel reiser og pendler kan bygge kompetanse når de skulle ønske. Også er det enkelt – vi gir det brukervennlighetskarakteren 10/10!

Kursbonnementet består av korte videoer på to til tre minutter, der et helt kurs oftest er gjennomført på en time.

— Spesielt bra er det at mange av kursene også regnes som autorisasjonstimer. Det gjør det enklere, billigere og raskere å oppnå autorisasjoner.

Terskelen for å lære seg noe nytt er lav når det kan gjøres digitalt.

— I tillegg ser vi at de ansatte arbeider mer effektivt etter at de har tatt i bruk kurstilbudet. De får riktig kunnskap med en gang slik at de kan gi verdi til kunden raskere. I tillegg er det faktisk morsomme kurs fordi innholdet er så rettet mot oss i regnskapsbransjen.

Gjennom abonnementsløsningen på kr. 290 per ansatt per måned, kan du bli kvalifisert digitaliseringsekspert gjennom å fullføre 3 nivåer.

— Verdien vi får igjen for kostnaden er upåklagelig. De ansatte har utviklet seg i rekordfart og vi har det gøy sammen gjennom interne konkurranser om hvem som er mest kvalifisert av oss.

Spesielt bra er det at mange av kursene også regnes som autorisasjonstimer. Det gjør det enklere, billigere og raskere å oppnå autorisasjoner.

—Vi har lært at å investere i dette kurset har resultert i kunnskapsrike kollegaer som virkelig kan å utnytte systemer! Vi ble overrasket over hvor mye mer effektiv du faktisk blir av dette. Dette er en investering i fremtiden og noe alle regnskapsbyråer burde dra nytte av, avslutter en veldig engasjert Thomas Strømskag.

 

Du kan også bli digitaliseringssekspert

Øk kompetansen din når som helst og hvor som helst. Les mer om vårt skreddersydde kursabonnement for regnskapsførere. 

La oss vise deg løsningen.

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet og vi vil kontakte deg.

Vi trenger ditt samtykke.