Fredheim Maskin valgte Visma.net ERP


Hva skjer når en bedrift nærmer seg en halv milliard i omsetning? De flytter til skyen. Andreas Stormyrbakken forteller hvorfor Fredheim Maskin valgte Visma.net ERP.

Hvorfor valgte dere Visma.net ERP?

– Det var fordi vi ser at den moderne plattformen gjør at vi kan utvikle oss i takt med fremtidens utfordringer og muligheter.

– Visma-forhandleren vår, Proplan, forsto raskt behovene og problemene våre. De har fulgt oss opp på en god måte og presentert et godt løsningsforslag, sammen et godt team av samarbeidspartnere. I forslaget er Proplan var Visma.net ERP grunnpilaren for alt. Løsningen ser ikke bare brukervennlig ut, men også med gode muligheter for løsninger på våre utfordringer.

Om Fredheim Maskin

  • Agentur og engroshandel
  • 33 ansatte
  • Omsatte for 443 MNOK i 2019

Levert av Proplan

Tusen takk til Proplan, en av våre mange leveransepartnere. De har levert og implementert Visma.net ERP for Fredheim Maskin.

 

Hva forventer dere at skal bli annerledes?

– Vi forventer å kunne løse dagens utfordringer, utnytte flere tekniske muligheter og automatisere enklere arbeidsoppgaver.

Hvorfor tror dere på å jobbe i en skyløsning?

– Vi støtte på problemer og hindringer i vår eksisterende plattform. Derfor måtte vi trå til for å få en bedre hverdag for alle ansatte. Under et seminar om ERP-systemer i 2019 fikk vi presentert alt vi trengte for å kunne komme oss videre i prosessen. Etter seminaret var det heller ingen tvil om at det er skybaserte løsninger som er fremtiden.

Hvordan er kontakten med partner (Visma-forhandleren)?

– En god grunn til at vi valgte Proplan, er på grunn av kontakten vi har fått med dem. Proplan har fanget opp våre utfordringer, vist oss muligheter vi ikke var klar over, og dette gode inntrykket har forsterket seg inn i prosjektfasen.

 

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

64_service.svg

Jeg vil vite mer

64_support.svg

Jeg trenger support

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.