"Å forenkle og automatisere alle prosessene våres, slik at vi slipper punching, dobbeltarbeid og frustrasjon, blir en stor gevinst. den største gevinsten vil lekevel være at kundene får en enda bedre kjøpsopplevelse når de handler hos Extra Leker."

 

intervju.jpg

Fokuserer mer på e-handel

Vi har snakket med Daniel Lilleskog, markedssjef i Extra Leker. Han fungerer også som prosjektleder for ny software de implementerer i samarbeid med leverandørene. Hans mål er å bygge en bro mellom det digitale og fysiske, så kunden får en sømløs kjøpsopplevelse uavhengig av hvordan de liker å handle.

– Vi var enige om veien videre da jeg startet i januar 2020. Extra Leker skulle bli mer digitale, med blant annet ny nettbutikk. Men med ny nettbutikk, så vi at den gamle riggen ikke la til rette for at vi kunne bygge videre på toppen. Det var dette som trigget oss til å investere i et nytt ERP-system, forteller Lilleskog.

Med rigide systemer som ikke la til rette for samhandling, hadde de mange irritasjonsmomenter på ukentlig basis.

– Det var kjipt å ha et usikkert system. Den nye riggen vår skal hjelpe oss med å lage bedre kundereiser – uavhengig av om kundene handler på nettet eller i butikkene.

Visma.net for grossist og varehandel

 

Disse systemene bruker Extra Leker

Visma.net ERP for økonomi og regnskap, lager og logistikk

Nettbutikk fra Magento 2 PIM fra PIMCORE

Kassesystem fra Extenda Rapportering i PowerBI

AGR Dynamics for innkjøpsplanlegging

 

«Vi vet at vi er best i butikk. Men selv om kundene handler fysisk, er vi helt avhengig av at alle de digitale komponentene våre samhandler og gjør butikkdriften til en lek.»

 

Barnelek

«Visma.net skal hjelpe oss med å lage en sømløs kundereise mellom butikk og nettbutikk. Vi vet jo, både av erfaring og data, at de fleste som handler i butikken først er innom nettbutikken.»

 
dashboard

Hvorfor falt valget på Visma.net?

– Vi var på utkikk etter en Visma-leverandør, fordi flere på økonomi hadde positiv erfaring med å jobbe i Visma Business.

Lilleskog forteller at det var takket være et via-via-bekjentskap til Visma-leverandøren Dataplan i Stavanger, at de kom i kontakt med rådgiver Anton Solberg. Han anbefalte Visma.net ERP.

– Vi kjente til flere som hadde hatt gode prosjekter med Dataplan, og ingen hadde noe negativt å komme med. Det er faktisk relativt sjelden. Kompetansen og merkevaren deres var bra, og når vi i tillegg hadde et vellykket forprosjekt og fikk god oppfølging, var det done deal.

I tillegg hadde Extra Leker vært Visma-kunder i 5 år, gjennom lønnssystemet Huldt & Lillevik.

– Vi er veldig begeistret for at Visma.net ERP er et «out of the box»-system. Det er allerede tilpasset det nordiske markedet, og vi trenger ikke å gjøre hundre-og-femti-elleve tilpasninger for å få det til å fungere. Alle integrasjoner mot bank, elektronisk faktura og rapportering til myndighetene er på plass.

 

«Vi er veldig begeistret for at Visma.net ERP er et «out of the box»-system. Det er allerede tilpasset det nordiske markedet, og vi trenger ikke å gjøre hundre-og-femti-elleve tilpasninger for å få det til å fungere.»

 

Flere sukesshistorier

800-foodpartner.jpg

Kunne effektivisere alle prosessene med Visma sitt logistikksystem

Foodpartner hadde i flere år lett etter et system som kunne automatisere alle stegene i logistikkprosessen. Slik oppfylte Visma.net drømmen.

 

top-banner-rigsupply.jpg

Optimaliserte lager- og logistikkprosessene med skybasert økonomisystem

Rig Supply levde godt med Mamut frem til lønnsmodulen forsvant. De ønsket ikke å forholde seg til flere ulike systemer, og gikk derfor over til Visma.net-suiten. Nå har de økonomi, logistikk og lønn på ett sted.

top-banner Kronstein.jpg

Trygg overgang til skyen med Visma.net ERP

Visma.net ERP er et fremtidsrettet skybasert ERP-system. Ønsker du en trygg overgang til skyen?

X
 

Meld deg på Technytt

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.