– Jeg synes endringer er skummelt. Man blir jo glad i egen rutine! Men det er stor gevinst i å lære seg nye ting.

I Rg Regnskap AS har de sverget til å bruke skybaserte lønnssystem. De var blant de første regnskapsbedriftene i Norge med 100% av sin kundemasse i skyen, og siden oppstart i 2010 har bedriften vokst fra 3 til 25 ansatte.

Det å jobbe i skyen skaper en ny hverdag. Det fikk lønnsansvarlig Ellen Bunes erfare da hun startet i januar 2021. I Rg Regnskap AS skulle hun jobbe i Payroll Byrå – hennes første erfaring med et skybasert lønnssystem. Det ble ikke den enkleste starten, med lønnskjøring for tre ulike firmaer på fire dager. Hun innså raskt at Payroll Byrå ikke var som de andre lønnssystemene hun hadde jobbet i.

– Jeg forstod det ikke i starten, men Payroll Byrå gjør jobben min enklere. Lønnssystemet fungerer nesten som en person, som prøver å hjelpe meg i riktig retning. Det er fantastisk å jobbe i et system som samarbeider med deg.

Ellen (1).jpg

 
 

Rosenholm Campus (1).jpg

– Jeg har aldri gjennomført oppdrag så raskt som det jeg gjør nå, på både store og små kunder.

Om Connect HRM:

Connect HRM er den eneste Visma-partneren som kun driver med lønn og personal. De leverer tjenester til bransjer i alle størrelser.


Bli kjent med Connect HRM

Ble ekspert med hjelp fra partner

Skulle et firma bytte lønnssystem er det hun som er ansvarlig for overgangen. Flere selskap har allerede blitt overført til Payroll Byrå, og i fremtiden vil de flytte over enda flere frittstående lønnskunder. For å gjøre flytteprosessen så smertefri som mulig, får de stor hjelp av partneren Connect HRM. De har ekspertise innen opplæring og implementering av systemet.

Det var Bunes som tok kontakt med Connect HRM, etter et par måneder i jobben. Hun forstod at kjennskapen til Payroll Byrå ville bli bedre med hjelp fra en partner, og deres involvering gjorde at hun virkelig lærte seg hvordan systemet fungerer.

– Hadde jeg kunnet endre på noe i oppstartsfasen min hadde det vært å ta tak i en partner med en gang. Det hadde også vært smart å ta et kurs. Det så jeg først i ettertid.

– Vi planlegger å flytte flere frittstående lønnskunder over til Payroll Byrå i fremtiden.

guide - dame som ser på PC.jpg

 
 

Flere sukesshistorier

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.