– Jeg synes endringer er skummelt. Man blir jo glad i egen rutine! Men det er stor gevinst i å lære seg nye ting.

Ellen (1).jpg

 
 

Rosenholm Campus (1).jpg

Payroll Byrå – et system for fremtiden

Med Payroll Byrå går prosessene automatisk. Data snakker på tvers av rapporter, og funksjonaliteten gjør at punching blir overflødig. Bunes var vant med å bruke mye tid på de manuelle prosessene, og arbeidsrutinene var godt innarbeidet. Disse rutinene måtte nå endres på.

– Det er skummelt å måtte endre måten man jobber på. Det er et konstant kjør når man jobber med lønn, så rutine er alfa og omega. Jeg hadde ikke så lyst til å endre på hvordan jeg jobbet, men jeg forstod at det måtte gjøres.

Bunes var bevisst på at verden kommer til å operere i skyen fremover, og det ble en motivasjon til å lære seg systemet. Med Payroll Byrå kunne hun forberede seg på fremtiden. Hun fant en trygghet i at systemet kommer til å vare lenge.

– Jeg innså raskt at Payroll Byrå er et system for fremtiden. Hvis jeg virkelig gikk inn for å lære meg systemet, slapp jeg å måtte tilpasse meg en stor endring på lang tid! Det ble en stor motivasjon. Jeg måtte bare ta det første og største steget.

Lær mer om Payroll Byrå

– Jeg har aldri gjennomført oppdrag så raskt som det jeg gjør nå, på både store og små kunder.

Om Connect HRM:

Connect HRM er den eneste Visma-partneren som kun driver med lønn og personal. De leverer tjenester til bransjer i alle størrelser.


Bli kjent med Connect HRM

Ble ekspert med hjelp fra partner

Skulle et firma bytte lønnssystem er det hun som er ansvarlig for overgangen. Flere selskap har allerede blitt overført til Payroll Byrå, og i fremtiden vil de flytte over enda flere frittstående lønnskunder. For å gjøre flytteprosessen så smertefri som mulig, får de stor hjelp av partneren Connect HRM. De har ekspertise innen opplæring og implementering av systemet.

Det var Bunes som tok kontakt med Connect HRM, etter et par måneder i jobben. Hun forstod at kjennskapen til Payroll Byrå ville bli bedre med hjelp fra en partner, og deres involvering gjorde at hun virkelig lærte seg hvordan systemet fungerer.

– Hadde jeg kunnet endre på noe i oppstartsfasen min hadde det vært å ta tak i en partner med en gang. Det hadde også vært smart å ta et kurs. Det så jeg først i ettertid.

– Vi planlegger å flytte flere frittstående lønnskunder over til Payroll Byrå i fremtiden.

guide - dame som ser på PC.jpg

 
 

Flere sukesshistorier

800-lonn.jpg

Med Payroll Byrå er det lett å håndtere komplekse lønnskunder

Med Payroll Byrå fikk Skatt og Regnskap AS et lønnssystem som kunne håndtere de største kundene.

 

Topbanner Atenti.png

Årsoppgjøret er enklere med Visma Periode & År

Regnskapsbyrået Atenti var blant de første regnskapsbyråene som fikk teste det nye, skybaserte systemet for periodeavslutning og årsoppgjør. Slik opplevde de Periode og År.

800-learn.jpg

Integrasjonene ga bedriften mer tid til kvalitetssikring

Slik har overgangen fra Huldt og Lillevik til Visma.net Payroll og OneStop Reporting hjulpet trafikkskolen Learn AS

X
 

Meld deg på Regelnytt

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.