Drammen Scener effektiviserte økonomiavdelingen

Se video

Drammen Scener har lenge hatt høy status som kultur- og underholdningsarena og arrengerer hvert år over 1300 events, konferanser og forestillinger på Union Scene og i Drammens Teater. Teateret er et av Norges eldste, bygget i 1770-årene.

Tidligere stod bedriften overfor utfordringer ved å begrense kostnads- og ressursbruk relatert til administrative oppgaver. Nå har bedriften implementert nettbaserte og skreddersydde løsninger, tilpasset behov og ønsker, gjennom Visma-partner Cloud Connection.

- Vi valgte å satse på nettbaserte løsninger fordi vi så at serverløsninger er kostbart å drifte, også har vi en del annen programvare som er web-basert. På sikt ønsker vi å integrere alle disse systemene for å få en rasjonell drift, sier økonomiansvarlig Lise Østensen. For Drammen Scener så har reisen til skyen vært en morsom prosess. Vi ser jo at skyløsninger er kommet for å bli, så vi gleder oss til å se hva fremtiden bringer.

«Etter at vi fikk skybaserte løsninger synes jeg hverdagen har blitt både morsommere og mer effektiv. Alt går mye raskere, og vi klarer å holde oss à jour daglig med bilagsføringen. Det klarte vi aldri før.»

– Lise Østensen, økonomiansvarlig Drammen Scener.

La oss vise deg løsningen.

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet og vi vil kontakte deg.

Vi trenger ditt samtykke.