Drammen Scener effektiviserte økonomiavdelingen

Se video

Drammen Scener har lenge hatt høy status som kultur- og underholdningsarena og arrengerer hvert år over 1300 events, konferanser og forestillinger på Union Scene og i Drammens Teater. Teateret er et av Norges eldste, bygget i 1770-årene.

Tidligere stod bedriften overfor utfordringer ved å begrense kostnads- og ressursbruk relatert til administrative oppgaver. Nå har bedriften implementert nettbaserte og skreddersydde løsninger, tilpasset behov og ønsker, gjennom Visma-partner Cloud Connection.

- Vi valgte å satse på nettbaserte løsninger fordi vi så at serverløsninger er kostbart å drifte, også har vi en del annen programvare som er web-basert. På sikt ønsker vi å integrere alle disse systemene for å få en rasjonell drift, sier økonomiansvarlig Lise Østensen. For Drammen Scener så har reisen til skyen vært en morsom prosess. Vi ser jo at skyløsninger er kommet for å bli, så vi gleder oss til å se hva fremtiden bringer.

«Etter at vi fikk skybaserte løsninger synes jeg hverdagen har blitt både morsommere og mer effektiv. Alt går mye raskere, og vi klarer å holde oss à jour daglig med bilagsføringen. Det klarte vi aldri før.»

– Lise Østensen, økonomiansvarlig Drammen Scener.

La oss vise deg løsningen.

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet og vi vil kontakte deg.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.