Drammen Scener effektiviserte økonomiavdelingen

Se video

Drammen Scener har lenge hatt høy status som kultur- og underholdningsarena og arrengerer hvert år over 1300 events, konferanser og forestillinger på Union Scene og i Drammens Teater. Teateret er et av Norges eldste, bygget i 1770-årene.

Tidligere stod bedriften overfor utfordringer ved å begrense kostnads- og ressursbruk relatert til administrative oppgaver. Nå har bedriften implementert nettbaserte og skreddersydde løsninger, tilpasset behov og ønsker, gjennom Visma-partner Cloud Connection.

- Vi valgte å satse på nettbaserte løsninger fordi vi så at serverløsninger er kostbart å drifte, også har vi en del annen programvare som er web-basert. På sikt ønsker vi å integrere alle disse systemene for å få en rasjonell drift, sier økonomiansvarlig Lise Østensen. For Drammen Scener så har reisen til skyen vært en morsom prosess. Vi ser jo at skyløsninger er kommet for å bli, så vi gleder oss til å se hva fremtiden bringer.

«Etter at vi fikk skybaserte løsninger synes jeg hverdagen har blitt både morsommere og mer effektiv. Alt går mye raskere, og vi klarer å holde oss à jour daglig med bilagsføringen. Det klarte vi aldri før.»

– Lise Østensen, økonomiansvarlig Drammen Scener.

La oss vise deg løsningen.

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet og vi vil kontakte deg.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder.