Rådgivnings- og revisjonsselskapet BDO hjelper bedrifter å ta bedre beslutninger ved hjelp av innsikt de får gjennom rapporteringsløsningen OneStop Reporting.

BDO jobber tett med kundene sine og er raskt ute med å identifisere nye behov som melder seg, og utarbeide nye løsninger for dem. BDO ønsket å tilby kundene sine mer innsiktsfull og tidsbesparende rapportering, og kartla aktuelle aktører som kunne tilby en løsning som dekket kundenes individuelle behov.

 

– Vårt hovedfokus er å hjelpe kundene våre med å nå sine mål. Derfor var det naturlig for oss å velge en løsning som ga mulighet for skreddersøm og som kunne gi kundene våre dypere og verdifull innsikt.

Med OneStop Reporting har kunden tilgang til nødvendig innsikt, bedre oversikt og et fleksibelt verktøy som hjelper dem å lykkes. Dette letter blant annet arbeidet knyttet til likviditetsprognoser og budsjettering.

– Både gode verktøy og et oppriktig engasjement for kundene våre, er helt avgjørende for BDOs evne til å bistå norsk samfunns- og næringsliv. OneStop Reporting er definitivt et verktøy som bidrar til at vi kan hjelpe våre kunder å jobbe på en smartere måte, avslutter Pettersson.

 

- OneStop Reporting beviste raskt at systemet kunne redusere kostnadene for bedriftene, og samtidig gi dem enklere tilgang på verdifull styringsinformasjon.

 
X
 

Meld deg på Regnskapsnytt

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.