Azets satser på Visma.net Payroll


Da Visma.net Payroll ble lansert for regnskapsbyrå tidligere i 2020, var Azets raskt på ballen for å sette i gang sin satsing. Hvorfor? Fordi de ville vokse og samtidig hjelpe mindre bedrifter rundt i landet med lønn – på en mer effektiv måte.

Det er lenge siden Azets forsto at interessen rundt lønnstjenester som tilbyr mobilitet, fleksibilitet og enkelhet, var kommet for å bli. Samtidig så de at etterspørselen økte for skybaserte tjenester med funksjonalitet som å effektivt og enkelt registrere og godkjenne transaksjoner fra mobilen. Som en viktig aktør i bransjen, har Azets som ambisjon å kun jobbe med, og tilby, de beste systemene. Samtidig sørger de for å alltid være langt fremme med å prøve ut ny teknologi som kan skape verdi for kundene deres.

Eline Danbolt, Produktdirektør lønn & HR i Azets, forteller:

Om Azets

  • Internasjonalt konsern som leverer regnskap, lønn, HR, rådgivning og teknologiløsninger
  • Spydspiss innen digitalisering og automatisering av økonomiske prosesser
  • Mer enn 50 kontorer i hele Norge med over 1000 ansatte og 12000 kunder

Les mer om Azets’ Visma.net Payroll-tilbud her

– I dag tilbyr vi flere ulike systemer som er tilpasset forskjellig kundebehov. Et av dem er Visma.net Payroll som enkeliggjør og effektiviserer alt fra å registrere timer og reiser, til å hente lønnsslipp på mobil der kunden er og når han eller hun har behov for det. Vi får mange gode tilbakemeldinger fra både kunder og ansatte som jobber med Visma.net Payroll.

Visma.net Payroll er et skybasert lønnssystem som tilbyr en kombinasjon av selvbetjening, integrasjoner og automatikk i en og samme pakke. Kravet til mobilitet er elegant løst med en app for leder og ansatt.

Ønsket om en byråmodell på Visma.net Payroll

Som en stor lønnstjenesteleverandør, savnet Azets en tydelig byråmodell med Visma.net Payroll. De ville at både lønnstjenester og system kunne bli tilbudt som en helhetlig pakke til kunder som trengte hjelp med lønnskjøringen. På den måten ville mindre bedrifter få tilgang til rå teknologi og få hjelp til lønnsoppgavene til en konkurransedyktig pris.

Da nyheten om at Visma.net Payroll ble lansert for regnskapsbyrå tidligere i år, var Azets raskt på ballen for å sette i gang den nye satsningen. Som lønnstjenesteleverandør fungerte Visma.net Payroll svært godt gjennom å være et automatisert system med fullintegrering, tilrettelagt for kundesamarbeid. Samtidig sørget systemet for svært god datakvalitet.

– Med erfaringene vi hadde med systemet fra før, ønsket vi å bygge opp et tydeligere tilbud rundt Visma.net Payroll, der vi kunne dra nytte av det gode fagmiljøet vi har på lønn og HR i Azets. Samtidig hadde vi systemkompetansen på plass og ville nå jobbe frem et godt produkt for byråkunder på Visma.net Payroll.

 

Med erfaringene vi hadde med systemet fra før, ønsket vi å bygge opp et tydeligere tilbud rundt Visma.net Payroll, der vi kunne dra nytte av det gode fagmiljøet vi har på lønn og HR i Azets.

 

Nå kunne Azets hjelpe både de som ønsket et system, men også de som ønsket hjelp med lønnsoppgavene. På den måten kunne de tilby mindre bedrifter rundt i landet et rimelig tilbud som gav dem gode interne systemer, samtidig som de fikk hjelp til lønnskjøringene. Som en profesjonell lønnstjenesteleverandør bruker lønnsekspertene i Azets nå tiden sin på gi god og viktig rådgivning da Visma.net Payroll eliminerer de manuelle arbeidsoppgavene.

Hvordan komme i gang

Ikke helt uventet var det en bekymring for at det ville være tidkrevende å sette opp systemene og lære opp kundene. Dette gikk bedre enn fryktet. Gjennomsnittlig tid for oppsett og opplæring for en gjennomsnittlig kunde har vist seg å være en arbeidsdag. Takket være et veldig brukervennlig og intuitivt grensesnitt, er systemet lett å lære. Uansett om du skal registrere timer eller hente lønnsslipp, så er det ett felles system, en app og et felles grensesnitt du benytter deg av.

Eline skyter inn: Her må jeg berømme den geniale “Onboarding Wizard’en”. Den sørger for at du får med deg all informasjon du trenger for å bruke systemet - på kort tid. Den er så bra at vi ønsker oss det på enda flere Visma.net produkter!

Veien videre

Azets opplever en stadig økende interesse for sine skybaserte systemer og tjenester. Mange kunder kontakter dem etter å ha hørt om Visma.net Payroll. Dette er motiverende når de nå bygger opp beste praksis på hvordan de skal jobbe best mulig på Visma.net Payroll-satsingen.

– Nå er det er viktig at vi får på plass gode rutiner for å kunne bygge en god og robust leveransemodell som vi kan skalere opp. Vi ser mye potensiale i Visma.net Payroll som skal hjelpe oss å nå våre vekstmål i årene som kommer.

– Samtidig føler vi oss godt ivaretatt som Visma-partner. Vi blir lyttet til, finner gode løsninger for våre kunder sammen og blir informert om løpende utvikling på produktene vi leverer. Og til slutt må jeg si at det er gledelig å følge med på utviklingstakten til Visma.net Payroll, der det er opptil 50 releaser i løpet av en måned, avslutter Eline med et smil.

 

Vi ser mye potensiale i Visma.net Payroll som skal hjelpe oss å nå våre vekstmål i årene som kommer.

 

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

64_service.svg

Jeg vil vite mer

64_support.svg

Jeg trenger support

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.