Integrerte egen nettbutikk med nettbasert ERP

Se video

Jakt-, fiske- og friluftengasjerte mennesker samt reindriftsutøvere har gjennom flere tiår sverget til Venor-produkter. Da grûnderene bak bedriften Arctic Lavvo tok over Venor-produktlinjen og satset – oppstod behovet for et moderne og fleksibelt økonomisystem. Valget falt på Visma.net ERP.

- I oppstartfasen vår var det viktig for oss å velge et system som var fremtidsrettet og fleksibelt. Vi ønsket full integrasjon mellom ordre, råvarelogistikk og regnskap i ett og samme system. Anders Bongo-Wiik.

Produksjonslokalene til Arctic Lavvo er lagt til hjertet av sameland – Kautokeino. Opprinnelsen til lavvoen kommer herfra, og for Bongo-Wiik og de resterende tre gründerne var det avgjørende å beholde det genuine ved produktene.

- I og med at vi har produksjon i Kautokeino og salg og administrasjon i Alta var det viktig for oss å velge et system som var fleksibelt i forhold til hvor man sitter og jobber og fra hvilke enheter man logger seg på fra.

«Visma.net er lett å lære, lett å jobbe i, moderne, innovativt og fremtidsrettet. Det prater dagens språk. Rett og slett.»

– Anders Bongo-Wiik, Arctic Lavvo of Kautokeino.

I samarbeid med Visma-parter Amesto Solutions og webleverandøren Kreatif ble det satt opp en nettbutikk som muliggjorde full integrasjon mot bedriftens økonomisystem.

- En annen viktig faktor for oss ved valg av system var full integrasjon med nettbutikken vår. Vi har en nettbutikk der kundene skreddersyr og tilpasser sine egne produkter, som ved bestilling genereres som en salgsordre i Visma.net Finacials.

La oss vise deg løsningen.

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet og vi vil kontakte deg.

Vi trenger ditt samtykke.