Aker er forberedt på endringene de har i vente, og ser frem til å kunne bruke et gjenkjennbart skybasert ERP-system med høy grad av sikkerhet.

 

Hva fikk dere til å velge Visma Business NXT?

Vi har hatt Visma Business og ønsker å gå over til et skybasert ERP-system. Visma Business NXT er veldig likt som Visma Business. Funksjonaliteten er kjent for oss og passer våre behov. For oss medfører det lavere implementeringskostnader, og ikke minst mindre opplæring for de ansatte, sammenlignet med en ny leverandør.

 

Hvilke forventninger har dere til prosessen rundt overgangen til Visma Business NXT?

Vi har en forventning om at overgangen skal være smidig, og gå som planlagt i henhold til både tidsestimater og kostnader. I tillegg så forventer vi at endringene for brukerne skal være små, slik at de kan fortsette å jobbe som de har gjort i Visma Business.

 

Hvilke ambisjoner har dere for fremtiden med Visma Business NXT som ERP-system?

Økt sikkerhet er en viktig prioritering. I tillegg vil færre oppgraderinger og mindre vedlikehold av servere og systemer spare oss for mye tid og kostnader.

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.