«Vi valgte Payroll Byrå fordi vi får dekket behovene til større kunder, ny datostyrt funksjonalitet, elektroniske utlegg, fraværsmodulen og integrert inntektsmelding». 

 

To fornøyde typer: Morten Mæhle og Camilla Aanestad i regnskapsbyrået Addvant.

 

Vi har snakket med Morten og Camilla!

Gründer og daglig leder Morten Mæhle og senior systemkonsulent Camilla Aanestad i regnskapskontoret Addvant forteller om hvorfor de har valgt Payroll Byrå som lønnssystem for de mellomstore og store kundene sine.

 

«Det er ikke smertepunkter når det fikses. Visma er interessert i tilbakemeldingene våre, og de tar tak i ting med én gang de får beskjed. I forbindelse med Visma Periode & År, for eksempel, har jeg personlig vært i kontakt med utviklerne.»

slide31b.jpg

 

Aanestad trekker frem Flyttefabrikken (for Huldt & Lillevik-kunder, som automatisk flytter data over til Payroll) som en enkel og kjapp hjelp:

– Det var veldig greit å sende inn. Jeg fikk personlig svar fra en konsulent samme kveld, med beskjed om at det bare var å kontakte ham direkte hvis det skulle dukke opp noe. Det er bra – ikke bare et automatisk svar med saksnummer, men faktisk personlig oppfølging.

Og smertepunktene? Det er jo alltid noen?

– Det er ikke smertepunkter når det fikses. Visma er interessert i tilbakemeldingene våre, og de tar tak i ting med én gang de får beskjed. I forbindelse med Visma Periode & År, for eksempel, har jeg personlig vært i kontakt med utviklerne, sier Aanestad.

Så kort oppsummert?

– Selvfølgelig møter vi utfordringer, men vi får god hjelp, sier de begge.

 

Flere sukesshistorier

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.