Gratis guide: Helautomatiser faktureringen i din bedrift

Tradisjonelt har utgående fakturering vært tidkrevende arbeid. Ved å automatisere faktureringsprosessen slipper man alt arbeid knyttet til sending av fakturaer, oppfølging av innbetalinger og purring/inkasso. I stedet foregår hele prosessen automatisk. Du trykker på fakturaknappen – og om ikke lenge er pengene inne på konto.

Guiden er rettet mot deg som jobber med fakturering, men er også relevant for deg som er ansatt i en bedrift.

 


En fullstendig oversikt over hva den ansatte kan kreve av diett og refusjoner av matutlegg, hvilke lover og regler som gjelder på området, samt vilkårene for at utbetalingen skal være trekkfri.
Gratis guide
JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.