Hva er elektronisk faktura?

En e-faktura lages elektronisk i avsenderen sin fakturaløsning, sendes elektronisk og kan leses elektronisk av mottakerens system for håndtering av inngående fakturaer. Alt skjer automatisk, og du slipper å skrive inn tall manuelt.

Les mer her

Når du sender:

Når du sender en e-faktura, kommer den rett inn i mottakerens økonomisystem og/eller nettbank. Rask og korrekt mottak av fakturaen gir deg større sikkerhet for at den blir betalt i tide

Du sparer tid og penger ved at du slipper utskrift, pakking og porto

Å sende e-faktura, heller enn faktura på e-post, fjerner risikoen for at fakturaen havner i spamfilteret til mottakeren eller at de overser den

Beregningene våre viser at du sparer 55 kroner per sendte e-faktura

Fakturerer du til privatpersoner? AutoInvoice støtter både eFaktura (e-faktura til privatpersoner) og AvtaleGiro, og vet hvem som skal ha hva


NB! Hvis mottakeren din ikke er registrert for å motta e-faktura, sender AutoInvoice automatisk fakturaen per e-post eller post. Dermed trenger du ikke tenke på hvordan mottakeren vil ha fakturaen, AutoInvoice sørger for å levere den på best mulig måte.

Når du mottar:

E-fakturaen kommer rett inn i økonomisystemet ditt

Systemet registrerer forfallsdato, fakturanummer/KID, beløp og valuta automatisk

Beregningene våre viser at du sparer 91 kroner per mottatte e-faktura


NB! Skulle du få fakturaer på e-post eller post, kan du aktivere en scanningsløsning, med egen e-post og postadresse, som du gir til leverandøren din. Dermed er opplevelsen din likevel at alle fakturaene dine kommer rett inn i ditt ERP-system.

 

kalkulator-ikon.svg

Kalkulator: Hvor mye kan du spare?

Beregningene våre viser at du kan spare 91 kroner for hver e-faktura du mottar, og 55 kroner for hver e-faktura du sender. Bruk kalkulatoren til å estimere hvor mye bedriften din kan spare på å gå over til 100 % e-faktura:

Prøv sparekalkulatoren

Hvor mange fakturaer mottar din bedrift hver måned?

 

Hvor mange fakturaer sender din bedrift hver måned?

 

Du sparer 0 per måned.

Du sparer 0 kroner per måned.

Kontakt oss her for å komme i gang

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.