Lager, logistikk, innkjøp og økonomi i ett

Våre skybaserte ERP-løsninger er som er skapt for at du kan håndtere komplekse prosesser innen lager, logistikk og økonomi.

Alt er i ett system som er utviklet for å automatisere. Det er en moderne plattform som gjør det enkelt å integrere også de andre systemene du er avhengig av å ha.

Stålkontroll på logistikk og økonomi

Høyere produktivitet og mer fornøyde kunder

Forbedret IT-sikkerhet og lavere IT-kostnader

Bedre beslutningsstøtte og samhandling i hele verdikjeden

Støtter flere land i Norden og Nederland

Bli kjent med våre nettbaserte ERP-systemer

Sokrates Kalderidis

«Jeg forsto at Visma.net ERP går all-in på automatisering. Det var det som fanget meg helt. Alle stegene i logistikkprosessen kan jo automatiseres, og knyttes sammen med bokføringen.»

– Daglig leder i Foodpartner AS

Grossistbedriften gikk fra 20 til 1 prosent feilplukk

Se presentasjon av logistikkmodulen

Bli kjent med logistikken i Visma.net ERP, enten du vil se et 20 minutters webinar, klikke deg gjennom demoen eller lese om funksjonaliteten i løsningen.

 

kaffepause.jpg

 
chain.svg

Laget for å samarbeide med andre systemer

Din handelsbedrift er garantert avhengig av flere systemer som må kommunisere med hverandre. Visma.net ERP er laget for å samarbeide med andre systemer som netthandelsløsninger, fraktsystemer, CRM og ulike lagersystemer er noen eksempler.

Dette gir din bedrift fleksibiliteten til å velge de systemene som passer for dere, men som snakker sammen.

Checkmark

Suveren salgsstøtte

Visma.net ERP håndterer ulike typer salg og fra flere kanaler. Du ser status på alle tilbud, salgs-, web-, rest- og returordre. Selgerne har full kontroll på marginer og tilgjengelighet, og fakturering og registrering av betalinger skjer helt automatisk.

Checkmark

Effektivt lager og sporbarhet

Du har full kontroll på hva som finnes hvor på lageret, og overføring mellom lager. Visma.net ERP støtter partihåndtering, serienummer og holdbarhet, og integreres med systemene deres for plukk, mottak og varetelling.

Checkmark

Effektive innkjøpsrutiner

Systemet foreslår når og hvilke varer du bør kjøpe inn, og baserer seg på historiske data og eventuelt sesongvariasjoner. Du kan både gjøre innkjøp til ordre og direkte levering til kunden din – for å minske behovet for lagerplass.

Integrasjon mot netthandel og
håndterminaler

 

sigurd-promo.jpg

Sigurd er vår ekspert innenfor logistikk og lager, og jobber spesielt med å finne løsninger som passer best for handelsbransjen. Ta kontakt med han for en uforpliktende prat.

Ja, jeg vil snakke med Sigurd

 

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.