Anleggsregister som gir full kontroll

Anleggsregister som gir full kontroll

Anleggsregister som gir full kontroll på driftsmidlene

Få full kontroll og innsikt i anleggsmidler og avskrivinger. Anleggsregisteret i Visma.net ERP gir deg oversikt over alle varige driftsmidler, enten bedriften eier, leier eller leaser. Løsningen er helintegrert med øvrige finansielle moduler.

Alltid korrekt resultat-
og balanseregnskap

Full kontroll på eiendelene. Å alltid vite hva driftsmidlene koster, deres lokasjon og verdi gir deg full innsikt og et bedre beslutningsgrunnlag.

Støtte for flere avskrivingsmetoder

Velg mellom et utvalg av predefinerte avskrivingsmetoder som linær, degressiv og prograssiv avskriving eller opprett egendefinerte avskrivingsmetoder.

Konverter innkjøp til driftsmiddel

Konverter enkelt innkjøp til driftsmidler uten å måtte punche inn data på nytt. Relevante innkjøp vises automatiskt for en enda enklere konverteringsprosess.

La oss vise deg løsningen.

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet og vi vil kontakte deg.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.