Abonnementsfakturering
-Enkelt og fleksibelt

Abonnementsfakturering
- Enkelt og fleksibelt

Abonnementsfakturering- og håndtering

Automatiser abonnementshåndteringen fra A til Å med Visma.net ERP. Legg til rette for en abonnementsbasert forretningsmodell som både gir deg som leverandør og kundene dine stor grad av fleksibilitet og forutsigbarhet. Abonnementsfakturering- og håndtering er én av flere funksjoner du kan velge i vårt kjernesystem Visma.net ERP.

Automatiser faktureringen av abonnementer

Knytt kunden til riktig abonnement og fakturaplan og løsningen vil automatisere faktureringen til eventuell stoppdato. Frigjør tid og ressurser med abonnementsgrupper og få full kontroll på hvilke abonnenter som er klare for å faktureres. 

 

Effektiviser administrasjonen av dine abonnementer

Du kan enkelt endre på abonnementssammensetning og priser. Skal du for eksempel endre prisen på et abonnement, gjør du denne endringen én gang. Alle kunder som er knyttet opp mot abonnementet vil da få ny og riktig pris på neste automatiserte faktura.

Integrer eksterne løsninger

Har du andre løsninger som skal gi input til abonnementshåndteringen? Integrasjonslaget i løsningen knytter systemene dine sammen. På den måten vil du aldri registrere data to ganger, og grunnlaget for faktureringen vil alltid være riktig.

Full kontroll på inntektene

Visma.net ERP gir deg til enhver tid status på dine fremtidige abonnementsinntekter, økonomiske vekst og kundestatus. Du vil alltid ha korrekt informasjon, slik at det er enkelt for deg som leder å ta riktige valg for din bedrift.

Fleksibel abonnementssammensetning

Visma.net ERP støtter de fleste former for abonnementsmodeller. Det er enkelt å håndtere komplekse pakketeringer og prismodeller, slik som fastpris, pris etter forbruk, depositum eller engangspriser som etableringsavgift.

Alltid oppdatert regnskap

Med abonnementshåndtering som en del av kjernesystemet Visma.net ERP vil regnskapet til enhver tid være oppdatert med bokførte abonnementsinntekter. I tillegg vil dine abonnementsinntekter automatisk periodiseres i henhold til riktig periode.

Se funksjonene for abonnements- og kontraktshåndtering i Visma.net ERP.

Last ned produktmatrise

La oss vise deg løsningen.

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet og vi vil kontakte deg.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.