Visma.net – for deg med ambisjoner om å vokse

Hvor skal du være om tre år, fem år, ti år? Det hjelper ikke å levere gode produkter og tjenester, om ikke systemene dine er rigget for økonomisk vekst. Visma.net ERP er ikke et forretningssystem i skyen, for skyens skyld. Først og fremst er det en alt-i-ett-løsning hvor systemene snakker sammen. Ja, med de andre systemene dine også. Alt du ser i oversikten under, kan du velge og vrake mellom. Du plukker helt enkelt bare det du trenger. Vårt system med dine tilpasninger gjør at vi sammen kan løfte bedriften din opp i skyen og inn i fremtiden.

Noen anbefalinger fra oss

Visma.net ERP

10 grunner til å velge nettbasert ERP

Gratis guide

6 ting vi tror du vil like med Visma.net ERP

 
 
Automatiserer Prosesser

Automatisering

Automatiserfakturering og banktransaksjoner, myndighetsrapportering og godkjenningsflyt, slik at du kan bruke tiden din på verdiskaping.

Lavere kostnader

Lavere kostnader

Reduserer IT- og driftskostnader og ingen tidskrevende oppgradering. Med abonnement er investeringskostnader fjernet og utgifter forutsigbare.

Tilpasset til dine behov

Tilpasset deg

Med et utvalg integrasjoner kan løsningen tilpasses dine behov, men også integrerer med dine eksterne løsninger.

 
Sikkerhet i skyen

Sikkerhet i skyen

Totrinns-autentisering gir en økt trygghet og garanterer sikkerheten til dine data. Løsningen følger ISO-standarder og EU-direktiv.

Jobb i sanntidsdata

Jobb i sanntidsdata

Vær oppdatert til enhver tid. Få tilgang til din bedrifts status her og nå. Du får oppdaterte rapporter og dashboards rett på mobilen.

Vær oppdatert

Alltid oppdatert

Med Mobile Manager-appen har du alltid tilgang til nøkkeltall og rapporter. Se dine dashboard samt godkjenn fakturaer, utlegg, reiseregninger, ferie og fravær.

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

64_service.svg

Jeg vil vite mer

64_support.svg

Jeg trenger support

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.