Ønsker du å delta på et av våre webinar? Slik fungerer det

Visma Enterprise tilbyr jevnlig webinarer med tips til hvordan du kan få mest mulig ut av din Visma-løsning. Webinarer er seminarer som sendes via Internett slik at du og dine medarbeidere kan delta når det best passer dere.Hvorfor melde seg på webinar?

Webinarene er gratis og gir deg den fleksibilitet du trenger til effektivt å øke din kunnskap i ditt Visma-system. Alt du trenger for å delta er en PC eller Mac, og en internettforbindelse.


Hvordan melder jeg meg på webinar?

Velg ønsket webinar og fyll inn kontaktdetaljene dine i skjemaet som følger. Etter at skjema er fylt inn og sendt, vil du få en bekreftelse på skjermen om at din påmelding er registrert.

Har du problemer med påmeldingskjemaet? Fyll inn skjema nedenfor og du hører fra oss i løpet av kort tid.


Hvordan deltar jeg på webinaret?

Samme dag som webinaret holdes, vil du motta en e-post med instruksjoner du trenger for å logge deg på. Dersom du har spørsmål eller trenger hjelp med pålogging, finner du riktig kontaktinformasjon i samme e-post.


Test nettverk og utstyr i forkant!

Våre webinarer er nettbaserte og du må derfor sitte på åpent nettverk for å kunne delta. Det er derfor viktig at du sjekker at du har riktige Internett tilganger i forkant av webinaret.

Vi formidler kun link og påloggingsinformasjon i forkant av webinaret. Tekniske begrensinger rundt dette er eget ansvar. Klikk her for å teste eget nettverk og utstyr.

I noen tilfeller kan det være nødvendig å laste ned programvaren for å delta på webinaret. Dersom dette er tilfellet, vil du få et pop-up vindu ved pålogging som ber deg installere programvaren. Klikk av for denne muligheten. Programvaren installeres automatisk.


Hva skjer under webinaret?

En av våre ansatte holder en presentasjon, og i de fleste tilfellene vil det i tillegg holdes en demonstrasjon av det aktuelle programmet, direkte på din PC eller Mac.


Kan jeg stille spørsmål under webinaret?

Ja, vi åpner for spørsmål på slutten av webinaret. Vi forsøker selvsagt å besvare alle spørsmål, men i spesielle tilfeller kan det være aktuelt å kontakte deg etter webinaret for å følge opp eventuelle spørsmål.


Hva skjer om jeg gikk glipp av webinaret?

Skulle du få problemer med å stille den aktuelle datoen, kan du enten vente til neste gang vi setter opp webinar med samme tema. (Merk! Dette krever at du melder deg på på nytt på ønsket dato). Eventuelt kan du ta kontakt med oss for å avtale en demo visning. Ta kontakt for mer informasjon.

Har du spørsmål om våre webinar?

Fyll ut skjema under så tar vi kontakt med deg.

Sektor