Gratis webinar

Visma Digsos

Digisos gir sosialtjenestens brukere bedre og enklere tilgjengelige tjenester. Alle brukere skal kunne kommunisere med NAV digitalt, uavhengig om de mottar statlige eller kommunale tjenester.

Hans Gunnar Gustavsson er fagansvarlig for Visma Velferd. I løpet av 30 minutter vil han vise deg hvordan denne løsningen fungerer. Han vil også si litt om hvordan man raskt kan komme i gang med å ta i bruk løsningen. Det er også satt av tid til at du kan stille spørsmål.

Vi holder tre gratis webinar på dette temaet. Velg datoen som passer deg i listen under. Tidspunkt for webinaret er kl 10:30.

La deg inspirere av vår ekspert. Meld deg på webinar i dag!

   

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Digisos webinarhost Hans Gunna Gustavsson
Hans Gunnar Gustavsson
Fagansvarlig - Velferd

Hans Gunnar er utdannet sosionom, ledelse, ikt (NITH). Fra 1974 jobbet han som saksbehandler og leder i kommuner og staten. Han har også erfaring som timelærer ved sosial- og vernepleierhøyskoler i forvaltningsrett og saksbehandling mha av ulike ikt verktøy.  I 1986 kom han til Visma, hvor han jobber med ulike fagsystemer i sikker sone: sosial, barnevern, flyktning, barnehage, pleie- og omsorg.

Har du spørsmål om våre webinar?
Klikk her for ofte stilte spørsmål

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.