Gratis webinar

Visma DigHelse

Din kommune kan nå tilby digitale tjenester for dialog mellom brukere/pårørende og ansatte i kommunehelsetjenesten, visning av avtaler med mulighet for avbestilling, samt varsling av gjennomførte besøk.

Tormod Bekken er Product Market Manager - Visma Omsorg. I løpet av 20 minutter vil han vise deg hvordan denne løsningen fungerer. Han vil også si litt om hvordan man raskt kan komme i gang med å ta i bruk Innbyggerdialog og DigiHelse. Det er også satt av tid til at du kan stille spørsmål.

Vi holder tre gratis webinar på dette temaet. Velg datoen som passer deg i listen under. Tidspunkt for webinaret er kl 10:30.

La deg inspirere av vår ekspert. Meld deg på webinar i dag!

   

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
DigiHelse webinarhost Tormod Bekken
Tormod Bekken
Product Market Manager - Visma Omsorg

Tormod Bekken har jobbet med IT løsninger til helsevesnet siden 1993. De siste 11 årene i Visma innen området Pleie & Omsorg.  I Visma har han hatt fokus på elektronisk samhandling, mobile løsninger, velferdsteknologi og digitalisering.

Har du spørsmål om våre webinar?
Klikk her for ofte stilte spørsmål

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.