Webinaroversikt - Visma Enterprise

Se våre mange spennende nyheter!
- enkelt, raskt og gratis!

webinar ikon

Gratis webinar og demo

Visma Enterprise webinar og demovisning

Ønsker du å bli bedre kjent med våre løsninger og moduler? Visma Enterprise tilbyr jevnlig gratis webinarer for å sette fokus på nyheter og nye løsninger som vi introduserer jevnlig i markedet. Alle webinarene har alternative datoer og de fleste begynner kl 10:30.

Dette er ikke kurs, men mer korte introduksjoner til nye og spennende applikasjoner. 

I tillegg tilbyr vi uforpliktende demovisninger, som er en en-til-en nettvisning, avtalt med en av våre konsulenter til en tid som passer deg.

Se oversikten nedenfor får å finne et webinar eller demovisning som er interessant for deg.

Har du spørsmål angående webinar kan du lese her, eller du kan ta kontakt med oss.

Opplev Visma Mobilt Barnevern. Dette er vår nye webbaserte løsning for Barnevernsektoren. Løsningen er optimalisert for nettbrett og har et moderne og enkelt brukergrensesnitt.

Kontakt oss for demovisning

Opplev Visma Enterprise BIDelta på gratis webinar og få et innblikk i hvordan Visma Enterprise BI kan transformere fragmenterte data til informasjon og kunnskap.

Meld deg på her

Opplev Visma Bestilling. Opplev den nye appen Visma Bestilling. I dette webinaret får du et innblikk i hvordan du kan gjøre trygge innkjøp på smarttelefonen.

Meld deg på her


Opplev Visma Mobil Ressurs mobil app. I dette webinaret viser vi frem vår nye mobile løsning for håndtering av vakter. Effektiv og enkel kommunikasjon med dine ansatte via mobil app.

Meld deg på her

Opplev Visma Flyt - Digital Post. En enkel løsning som gjør det mulig å komme igang med Sikker Digital Post ved bruk av SvarUt. Lær også Visma Flyt Arkiv, og få bedre innsikt i hvordan komme igang med arkivering for fagsystem i sikker sone

Meld deg på her

Opplev Visma Flyt PPT. I år har vi mange spennende nyheter i løsningen. Se vår demovideo og få det siste innen bl.a ny funksjon for sikker informasjonsdeling, moderne teknologi, og forbedret funksjonalitet.

Se demovideo

Opplev Visma Flyt Skole. En nettbasert løsning som dekker alle behov for moderne skoleadministrasjon. 

Se demovideo

Opplev Visma Mobil Omsorg. Visma Mobil Omsorg er en bærbar fagløsning for kommunale pleie- og omsorgstjenester. Løsningen er en webapplikasjon, utviklet i HTML5, og er tilgjengelig på de fleste mobile enheter som smarttelefoner og nettbrett.

Kontakt oss for demovisning

Opplev Visma Flyt SamPro. En gjennomgang av elektronisk individuell plan (IP) og ulike plantyper. Vi tilbyr demovisninger for både Elektronisk Individuell plan og Stafettloggen.

Kontakt oss for demovisning

Opplev Visma Flyktning og Visma Voksenopplæring. Se hvordan dere kan få god struktur og registering med vår løsning.

Kontakt oss for demovisning

Er du allerede kunde og ønsker å lære mer om ditt produkt, tilbyr vi også gode kurs.

Har du spørsmål om våre webinar?

Fyll ut skjema under så tar vi kontakt med deg.

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.