Serviceavtaler

Vi tilbyr serviceavtaler knyttet til brukeradministrasjon og fullmakter ved nytt selskap

Ta kontakt

Et nyopprettet selskap i Økonomi kan gi konsekvenser for eksisterende brukere og andre moduler. En gjennomgang med en fagkonsulent vil sikre at du ikke opplever tidkrevende problemer i etterkant. Du vil få kjørt en jobb som oppretter fullmakter i modulen Fakturabehandling, slik at de blir klare for bruk i Brukeradministrasjon. Du vil få en gjennomgang av systemparametre i Fakturabehandling og vi vil også gjennomgå oppsettet av standardtilganger for Økonomi og Fakturabehandling. I tillegg utfører vi en kvalitetssikring på at ingen brukere får urettmessig tilgang til det nye selskapet.

Kunden får en rapport i etterkant. Rapporten inneholder informasjon om hva som har blitt kvalitetssikret og eventuelt endret.

Kundehistorie

Supportavdelingen vår har mange saker som kunne vært unngått med en gjennomgang av det nye selskapet etter opprettelse.

Hva får du som kunde?

Konsulentbistand på linje av en fagkonsulent med kompetanse på Brukeradministrasjon.

Hva annet må du vite?

Du må ha administratortilgang til Brukeradministrasjon ved konsultasjonen.

Andre relevante tjenester

Flere relevante tjenester finnes her.

Pris

Pris vil variere fra ulike fagsystem - ta kontakt.

Ønsker du mer informasjon om tjenesten?

Fyll inn skjema og vårt prosjektkontor vil kontakte deg i løpet av kort tid.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Vi tilbyr en rekke tjenester innenfor våre fagløsninger

 

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.