Nytt økonomiselskap

Få hjelp til trygg og sikker opprettelse av et nytt selskap i Visma Enterprise.

Jeg vil bestille

Opprettelse av et nytt selskap i Visma Enterprise Økonomi kan være tidkrevende selv for en svært erfaren Enterprisebruker. Selskapsopprettelse er ikke noe vi foretar oss i det daglige og tungen må holdes rett i munnen. Det er mange punkter og koblinger vi ikke tenker over at må være riktig satt opp for at systemet skal fungere optimalt. Feil i oppsettet kan føre til at prosesser stopper opp og dessverre ofte tidkrevende supportsaker i etterkant.

Ved å la en av våre konsulenter ta seg av oppgaven

  • sparer dere tid og frustrasjon.
  • unngår dere feilkoblinger.
  • unngår dere at sentrale punkter glipper i oppsettet.
  • får dere et ryddig og regnskapsmessig oppdatert nytt selskap.

Inkludert i tjenesten

En dags konsulentbistand over linje av fagkonsulent med kompetanse på selskapsbygging.

 

Viktig informasjon

Konsulent må slippes inn i systemet via en bruker med administratortilgang i brukeradministrasjon. I tillegg må du være tilgjengelig på telefon for eventuelle spørsmål som melder seg underveis.

Du må på forhånd sende over relevant informasjon som skal inn i det nye selskapet. Eget skjema for dette blir oversendt i forkant av selskapsbyggingen.

Pris

kr 17 500 eks. mva

Ja takk! Jeg vil bestille

Fyll inn skjema og vårt prosjektkontor vil kontakte deg i løpet av kort tid.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Ønsker du mer informasjon om tjenesten?

Vi tilbyr en rekke tjenester innenfor Visma Enterprise Økonomi

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.