Brukeradministrasjon og fullmakter

ved opprettelse av nytt selskap i Visma Enterprise Økonomi

Jeg vil bestille

Et nyopprettet selskap i Økonomi kan gi konsekvenser for eksisterende brukere og andre moduler. En gjennomgang med en fagkonsulent vil sikre at du ikke opplever tidkrevende problemer i etterkant. Du vil få kjørt en jobb som oppretter fullmakter i modulen Fakturabehandling, slik at de blir klare for bruk i Brukeradministrasjon. Du vil få en gjennomgang av systemparametre i Fakturabehandling og vi vil også gjennomgå oppsettet av standardtilganger for Økonomi og Fakturabehandling. I tillegg utfører vi en kvalitetssikring på at ingen brukere får urettmessig tilgang til det nye selskapet.

Kunden får en rapport i etterkant. Rapporten inneholder informasjon om hva som har blitt kvalitetssikret og eventuelt endret.

Supportavdelingen vår har mange saker som kunne vært unngått med en gjennomgang av det nye selskapet etter opprettelse.

 

Inkludert i tjenesten

Konsulentbistand på linje av en fagkonsulent med kompetanse på Brukeradministrasjon.

 

Viktig informasjon

Kunden må ha administratortilgang til Brukeradministrasjon ved konsultasjonen.

Pris

Kr 4000 eks. mva

Ja takk! Jeg vil bestille

Fyll inn skjema og vårt prosjektkontor vil kontakte deg i løpet av kort tid.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Ønsker du mer informasjon om tjenesten?

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.