Jobb hvor du vil!

Jepp, du leste riktig. Vi er ikke så opptatt av hvor i landet du befinner deg, men at du vil bidra til å utvikle løsninger som betyr noe for deg, våre kunder og samfunnet.

 

Norge - Kart

 

 

Software som tar deg fra

"AAAARGH" til "Ahhhhh".

Opplev software som får arbeidsdagen til å flyte.

Vi har løsninger på problemer du ikke burde ha.

 

Hils på noen av våre utviklere 👋

Møt Ole Marius - fra lærling til utvikler 

 

Han begynte sin reise i Visma som lærling i 2018, tok fagbrev og har nå  endt opp i fast jobb som utvikler! Ole Marius jobber med utvikling av interne systemer, integrasjoner og “Visma Shop”.

“Det som gleder meg mest er at jeg jobber med noe jeg trives med. Jeg jobber mye med prosjekter som er lærerike, og som utfordrer meg. Det aller beste er kanskje det fantastiske arbeidsmiljøet vi har her!”

Møt Linghui - et av våre nyeste tilskudd

 

Et av våre nyeste tilskudd og har for det meste hilst på kollegaer fra hjemmekontoret! Linghui elsker å løse problemer og er en kløpper på Javascript og C#. Hun jobber med Visma Flyt Timeplan, et fagområde som var helt nytt for henne.

“Jeg opplever at jeg har en meningsfull jobb, hvor jeg bidrar til å forenkle hverdagen til lærerne. Jeg får utviklet meg og bidra til samfunnet vårt samtidig”. 

 

 

 

 

 

 

Bli kjent med flere av våre kollegaer på:

@vismaenterprise på Instagram.

Visma Tech Academy

 

 

Så, hva gjør vi egentlig? 

Vi utvikler programvare som får arbeidshverdagen til å flyte, slik at våre kunder kan bruke tiden der det gjelder. Vi skal være med å forme fremtiden sammen med våre kunder, og vår ambisjon er å anvende teknologi som muliggjør helt nye måter å løse samfunnskritiske oppgaver. 

 

Visste du for eksempel at vi?

Styrker kommunikasjonen mellom foreldre og ansatte i barnehagen med appen Min Barnehage?

Øker tryggheten for både brukerne og de ansatte i pleie- og omsorgstjenesten ved bruk av smart teknologi? 

Legger til rette for at tverrfaglige team skal kunne hjelpe barn og unge som har havnet utenfor jobb og skole til å komme seg tilbake til meningsfull hverdag?

og mye, mye mer.

Våre kunder

 

Så, hvorfor oss?

Den viktigste årsaken tenker vi, er muligheten til å bryne deg på og lære av et stort og dyktig fagmiljø.

I tillegg vil vi nevne:

Teknologi

Visma har raskt blitt et av Europas største utviklingsmiljø, med ekspertise innen utvikling av skyprogramvare og skytjenester.

Påvirkning

Hos oss vil du få eierskap til produktet og delta i hele utviklingsprosessen fra A-Å. Vi jobber i autonome team som gir økt innovasjon og nøyaktighet i problemløsningen, og gir en forutsetning for smidighet.

Fleksibilitet

Det mer enn bare hvor man jobber fra, men å tilrettelegge for livet i og utenfor jobb, for alle livsfaser og for den enkelte. Vi er opptatt av å se “hele mennesket”!

Mangfold

Det handler om grunninnstillingen hos oss. Vi har en kultur for å ta vare på hverandre og sette kollegaene våres kompetanse i sentrum, les mer her.

Trygghet

Vi tilbyr deg stabilitet. Gjennom å være et solid selskap i vekst som arbeider med store og viktige prosjekter.

Kompetanse

Vi er opptatt av kompetansedeling og at vi skal lykkes sammen. Du vil samarbeide tett med andre utviklere, testere og tjenesteeier innenfor teamet for å lage den beste løsningene for kundene.

“Best of both worlds”

Du vil bli en del av et mindre team som har stor påvirkningskraft på produktet og tekniske veivalg, samtidig som du har et stort nettverk i ryggen.