Vil du kode verden til et bedre sted?

Visste du at vi leverer én eller flere løsninger til samtlige av landets kommuner? Alle kommuner jobber med modernisering og bærekraft for å hele tiden kunne utvikle seg, tenkte nytt og skape bedre løsninger for sine innbyggere. Det samme gjelder også for en rekke helseforetak og større virksomheter.

Det å kunne ha en arbeidshverdag med prosjekter som utfordrer det etablerte, som er samfunnskritiske og som rett og slett er større enn seg selv, er svært viktig for oss i Visma Enterprise AS. Vi håper å få med flere som brenner for det samme.

Er vi en god match?

Enten du har en forkjærlighet til brukeropplevelse, vil dypdykke ned i kjernen av applikasjonen eller en god mix av begge deler, tør vi påstå at vi har en mulighet for deg. Vi ønsker flere folk med på laget som er genuint opptatt av teknologi og som vil bruke sine ferdigheter som utvikler til å utfordre det etablerte.

Vi håper du er god på noe av dette:

C#

.Net

Java

AWS

Angular

React

Jobb in-house

Jobb med utvikling i et stabilt miljø med fokus på læring, mestring og agile leveranseprinsipper.

Hos oss jobber alle våre utviklere in-house. Det gjør at du vil få eierskap til produktet og delta i hele utviklingsprosessen. Vi jobber også i autonome team som gir økt innovasjon og nøyaktighet i problemløsningen, og gir en god forutsetning for smidighet.

Søk nå

 

Hils på noen av våre utviklere 👋

Møt Ole Marius - fra lærling til utvikler 

Han begynte sin reise i Visma som lærling i 2018, tok fagbrev og har nå fast jobb som utvikler! Ole Marius jobber med utvikling av interne systemer, integrasjoner og “Visma Shop”.

“Det som gleder meg mest er at jeg jobber med noe jeg trives med. Jeg jobber mye med prosjekter som er lærerike, og som utfordrer meg. Det aller beste er kanskje det fantastiske arbeidsmiljøet vi har her!”

Møt Linghui - et av våre nyeste tilskudd

Linghui er et av våre nyeste tilskudd og har for det meste blitt kjent med kollegaene sine fra hjemmekontoret! Linghui elsker å løse problemer og er en kløpper på Javascript og C#. Hun jobber med Visma Flyt Timeplan, et fagområde som var helt nytt for henne.

“Jeg opplever at jeg har en meningsfull jobb, hvor jeg bidrar til å forenkle hverdagen til lærerne. Jeg får utviklet meg og bidra til samfunnet vårt samtidig”. 

Visma Tech Academy

Visma Tech Zone

Visma Tech Academy er vårt konsept for læring og utvikling for utviklere i Visma. Med over 4000 tech-personer i konsernet (og stadig flere ninjaer), er det alltid muligheter for å lære og utvikle egen kompetanse – i tillegg til å dele selv! 

I år lanserte vi faktisk en helt ny hub for teknologi og kompetansedeling, Visma Tech Zone. Her er en samling av TechTalks, artikler og annen moro!

 

Så, hva gjør vi, egentlig? 

Vi utvikler programvare som får arbeidshverdagen til å flyte, slik at våre kunder kan bruke tiden der det gjelder. Vi skal være med å forme fremtiden sammen med våre kunder, og vår ambisjon er å anvende teknologi som muliggjør helt nye måter å løse samfunnskritiske oppgaver. 

Visste du for eksempel at vi …

… Styrker og forenkler kommunikasjonen mellom foreldre og de ansatte i barnehagen med appen Min Barnehage?

… Øker tryggheten for både brukerne og de ansatte i pleie- og omsorgstjenesten ved bruk av smart teknologi?

Bli en av oss!

Vi er opptatt av kompetansedeling og at vi skal lykkes sammen. Du vil samarbeide tett med andre utviklere, testere og tjenesteeier innenfor teamet for å lage den beste løsningene for kundene.

I tillegg vil vi nevne:

Teknologi

Visma har raskt blitt et av Europas største utviklingsmiljø, med ekspertise innen utvikling av skyprogramvare og skytjenester.

Påvirkning

Hos oss vil du få eierskap til produktet og delta i hele utviklingsprosessen fra A-Å. Vi jobber i autonome team som gir økt innovasjon og nøyaktighet i problemløsningen, og gir en forutsetning for smidighet.

Fleksibilitet

Det mer enn bare hvor man jobber fra, men å tilrettelegge for livet i og utenfor jobb, for alle livsfaser og for den enkelte. Vi er opptatt av å se “hele mennesket”!

Mangfold

Det handler om grunninnstillingen hos oss. Vi har en kultur for å ta vare på hverandre og sette kollegaene våres kompetanse i sentrum, les mer her.

Trygghet

Vi tilbyr deg stabilitet. Gjennom å være et solid selskap i vekst som arbeider med store og viktige prosjekter.

“Best of both worlds”

Du vil bli en del av et mindre team som har stor påvirkningskraft på produktet og tekniske veivalg, samtidig som du har et stort nettverk i ryggen.

Nysgjerrig?

Vi tar gjerne en uforpliktende kaffeprat for å bli bedre kjent med deg og dine ambisjoner. Er du litt nysgjerrig? Send oss CVen din da vel, så hører du fra oss!

Søk her