Sikker filoverføring

Send nemt og sikkert fortrolige filer med Visma Addo.

Unngå potensielle kjempebøter

1. januar 2019 strammet Datatilsynet inn kravene til konfidensiell og personsensitiv kommunikasjon.

E-post regnes ikke lenger som en sikker kommunikasjonskanal. Derfor må både private og offentlige selskaper nå kryptere e-poster som inneholder konfidensiell og personsensitiv informasjon.

Filene dine krypteres automatisk

Visma Addo sørger for at du overholder Datatilsynets skjerpede krav og slipper å bekymre deg når du sender konfidensiell kommunikasjon.

 

Prøv Visma Addo gratis

inkasso_topbanner.jpg

Et digitalt anbefalt brev – bare billigere og raskere

Å sende en konfidensiell fil med Visma Addo tilsvarer det å sende et rekommandert brev – men du gjør det på nett og til en brøkdel av prisen.

Mottakeren mottar et varsel via SMS eller e-post. For å åpne filen må mottakeren bekrefte med BankID eller en annen digital signatur. Når filen åpnes, får du automatisk en varsling slik at du vet at filen er mottatt og lest. Hvis mottakeren ikke åpner filen, sendes påminnelser automatisk.

Betal kun for de filene du sender

Hvis du trenger en rimelig løsning der du enkelt kan komme i gang med å sende konfidensielle filer, er Visma Addo et godt valg. Selve løsningen koster deg ingenting i seg selv.

Du betaler bare for de filene du sender. Ingen bindingstid. Ingen abonnementer. Og prismodellen er enkel: jo flere filer du sender, desto lavere pris.

Se våre priser her

Slik fungerer det.png

Trenger du å få signert et dokument?

Det kan du også få med Visma Addo.

Mottakerne dine kan skrive under på regnskaper, kontrakter og lignende direkte på mobilen med touch-signering, BankID eller en av de digitale signeringsløsningene som brukes i de nordiske landene.

 

Prøv Visma Addo gratis

 

 

Gå tilbake

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om Visma Addo eller har du spørsmål før du kjøper? Vi hjelper deg gjerne! Fyll inn skjemaet under og en av våre rådgivere tar kontakt med deg.