Roller og rettigheter

Full kontroll over brukere og grupper.

Som administrator kan du knytte et ubegrenset antall brukere til Visma Addo-kontoen din. Legg til kollegene dine og gjør samarbeidet enklere. Som administrator definerer du måten dokumentene sendes ut på som standard. Det er også helt opp til deg hvilke maler for signaturfremdrift kollegene dine kan se.

Hvis bedriften din har mange brukere i Visma Addo, kan du som administrator dele brukere inn i grupper, for eksempel «HR» og «Salg». En brukergruppe kan kun få tilgang til maler og forhåndsdefinerte innstillinger som er relevante for denne gruppen, og kan ikke se dokumenter eller signeringer fra andre grupper.

 

AD-integrering

Installer AD-integrering i Visma Addo, så slipper du å opprette og vedlikeholde brukere i Visma Addo. AD-integreringen oppdaterer og sletter automatisk brukere og de tilknyttede rettighetene deres i Visma Addo, slik at sikkerheten for bedriften ivaretas fullt ut. Dette er en fordel hvis f.eks. en ansatt bytter jobb og ikke lenger skal ha tilgang til Visma Addo – da tar AD-integrasjonen seg av dette.

  • Opprett flere brukere i én konto og gi dem ulike rettigheter
  • Del brukere inn i grupper for bedre oversikt og relevans
  • Bruk AD-integrering for å slippe å opprette og oppdatere brukere

18_09_25 - vsm -05114-b-2.jpg

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om Visma Addo eller har du spørsmål før du kjøper? Vi hjelper deg gjerne! Fyll inn skjemaet under og en av våre rådgivere tar kontakt med deg.