De beste prisene på markedet og ingen binding med Visma Addo

Det er både billigere og raskere å bruke Visma Addo enn å sende et brev. Det er faktisk den billigste løsningen for digital signering i Norden. Ingen abonnementer, bindingstid eller overraskelser med liten skrift.

 

Abonnement og credits

2021-Price-subscription-no-button-NO.png

Med credits kan du fritt velge (og velge bort) funksjoner

Med Visma Addo betaler du kun for de funksjonene du faktisk bruker. Du setter selv sammen signeringsløsningen så den er skreddersydd til ditt behov og budsjett. Prismodellen vår er basert på credits som du fyller opp kontoen din med. Hver gang du sender et dokument til signering, betaler du kun med credits. På den måten betaler du for akkurat de funksjonene du faktisk bruker. Hvis behovene dine endres, er det enkelt å velge (og velge bort) funksjoner fra gang til gang.

Creditsmodell_Addo1.JPG

Inkasso_bilde2.jpg

Trenger du en integreringsløsning?

Visma Addo har et sterkt og åpent API som gjør det enkelt å integrere løsningen med både standardprodukter og spesialutviklede fagsystemer. Dette gjør det mulig å skreddersy løsningen for digital signering i tråd med behovene i akkurat din bedrift.

Vi tar gjerne en prat dersom du har spesielle behov. Vi har allerede hjulpet mange av kundene våre med å utvikle ulike integreringsløsninger, og gir deg gjerne et tilbud hvis du vil at vi skal hjelpe til med å integrere løsningen i systemene dine.

Kontakt oss i dag

Forbrukspriser i credits

En touch signatur koster 1,00 credit. Velg mellom flere funksjoner eller andre måter å signere på som via BankID. Du har hele tiden full oversikt over credits, dokumenter og underskrifter i Visma Addo.

2021-Price-example-touch-NO.png2021-Price-example-bankid-NO_NY.png

2021-Price-transaction-usage-NO.png

Les mer om alternativene våre

Vi hjelper deg med å komme i gang – helt gratis

For å gi deg en best mulig start med Visma Addo stiller ekspertene våre gjerne opp på en demonstrasjon i praksis. Du får en grundig gjennomgang av alle de smarte funksjonene, slik at du og kollegene dine på kort tid blir eksperter på Visma Addo. Kontakt oss i dag!