Hold automatisk oversikt over dataene og dokumentene dine

WorkPoint gjør at du får mest mulig ut av Microsoft SharePoint. Alle dokumenter, kontrakter, prosjekter, saker, kundekontakter og andre viktige data samles på ett sted. 

Hvis du integrerer Visma Addo i WorkPoint, kan du også sende dokumenter til signatur direkte fra WorkPoint. Og når det signerte dokumentet returneres, arkiveres det automatisk på rett sted.

 

Prøv Visma Addo gratis

Send til digital signering med ett klikk

Alle dokumenter som kan gjøres om til en PDF-fil, kan også sendes inn til signering direkte fra WorkPoint.

Du bare markerer dokumentet og trykker på knappen «Send til digital signatur». Mottakeren får et varsel om at det ligger et dokument klart til signering, og kan signere direkte på skjermen.

HR_bilde1.jpg

Om WorkPointworkpoint.png

WorkPoint er en utvidelse for SharePoint Online og Microsoft Office 365. WorkPoint gjør det enklere å optimalisere prosesser knyttet til prosjektstyring, saksbehandling, dokumenter, e-poster og kontrakter med forhåndsdefinerte forretningsløsninger som er enkle å implementere på Microsoft-plattformen.

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om Visma Addo eller har du spørsmål før du kjøper? Vi hjelper deg gjerne! Fyll inn skjemaet under og en av våre rådgivere tar kontakt med deg.